Witam.
Chciałabym prosić o odnalezienie filmu, który podzielony był na 2 części (widziałam go na tvp1). Opowiada on o zamożnej niemieckiej rodzinie podczas II wojny światowej. Jednak pod koniec wojny zaczyna wkraczać Rosja i w Berlinie panuje głód. Główna bohaterka (jasnowłosa kobieta młoda) jedzie tam po produkty i...
Witam :) szukam tytułu serialu, w którym lekarz po śmierci żony przeprowadza się do małego miasteczka ze swoją córką i synem. Miasteczko jest położone niedaleko gór i jeziora. Wydaje mi się też, że tytuł tego serialu jest związany z nazwą jeziora ( o ile dobrze pamiętam). Lekarz ten otwiera gabinet lekarski, który jest...
więcejCo sądzicie o nowym promie Disneya gdzie gwiazdy wkręcają swoich fanów, według mnie było okropne i sztuczne, jedynie fana Mitchella jeszcze było fajne, a reszta wyglądała na wyreżyserowane
Witam, tak sobie ostatnio wspominałem i przypomniał mi się 2 seriale:
1) Był on bodajże polski serial chodziło i było tak że, pewna grupa dzieci wyjechała w nagrodę za konkurs w jakiejś książce ??
Gdy dojechali na miejsce to tam w podziemiach czy tam gdzieś były tam różne pułapki tak samo jak w tej książce.
2) Tu...
Czesc, czy wie ktoś jaki numer i z którego sezonu jest odcinek ze ślubem Howarda i Bernadette??? bo oglądałam do tej pory serial w tv kiedy na niego trafiałam przypadkowo, ale wciągnął mnie i chce wiedzieć gdzie skończyłam oglądanie a pamiętam ze odc ze ślubem był ostatnim jaki widziałam :) będę wdzieczna za odp
rozwiązuja zagadki kryminalne
To był chyba francuski serial
Pamiętam że jeden z odcinków nosił tytuł Dwa Bugatti
Te rodzeństwo było chyba przyrodnie
Witam, piszę z prośbą o pomoc w odszukaniu serialu, który kilka lat temu był emitowany w
tvp, co tydzień w któryś z dni powszednich. Niestety niewiele pamiętam... Główną bohaterką
była kobieta, szczupła blondynka. Serial opisywał jej losy i losy mieszkańców miasteczka
chyba gdzieś w północnej Ameryce (Kanadzie?),...
Ludziska pomóżcie. Od paru tygodni tvp emituje spoty zachęcające do płacenia abonamentu. W jednym z nich gra Stanisław Mikulski wraz z jakimś gościem w stroju superbohatera z literą "A" na piersi. Co co za bohater? Czy to postać z jakiegoś serialu czy może to tylko postać wykreowana na potrzeby reklamy?
Dzięki!
Witam poszukuję serialu Hercules: The Legendary Journeys z lektorem czy ktoś wie gdzie owy znaleźć ?
Z góry dzięki za odp.
Tylko chodzi mi o Sezony od 2 w górę