Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, może ktoś pamięta jak nazywał się taki serial o dzieciach/młodzieży, główni bohaterzy posiadali jakieś moce i żeby uwolnić "czary" to musieli trzeć o swoje zbroje, coś takiego.
Mieli kółka pośrodku tych zbroi, tak jakby z herbem.
Akcja toczyła się tak jakby w średniowieczu, ale oni posiadali moce z...

Szukam tego serialu i nigdzie na całym necie nie jest dostępny. Mam 3 pierwsze sezony a dalej mogę sobie jedynie pomarzyć. Może ktoś wie skąd mogę go ściągnąć? Szukam już ze dwa lata i nic :(
Pozdrawiam

bajka byla o chlopaku ktory zamienial sie w samochod moze ktos zna tytul

Szukam serialu, który szedł na kanale ZigZag coś koło roku 2004 w godzinach wieczornych
jakoś 21:00.
Serial opowiadał o rodzinie która mieszkała we własnym domu, a do nich codziennie
przychodził taki śmieszny dzieciak, który jak potem się okazało nie miał domu czy tam
mieszkał gdzieś na bagnach. Właśnie z tego...

więcej

Obecnie oglądam "Jak poznałem waszą matkę" i "Teorie wielkiego podrywu". Niestety
jestem na bieżąco z odcinkami i nie mogę znaleźć innego dobrego dla siebie serialu
komediowego. Może jakieś polecicie?

Witam,

poszukuję już od dawna serialu, który zainspiruje mnie, przy którym nie będę mogła się
oderwać jak przy Plotkarze, 90210.

Od razu mówię, przejrzałam/ogladałam już między innymi:
"Pamiętniki Wampirow"
"Glee"
"Słodkie kłamstewka"
"skinsy"

Z góry dziekuję :)

Poszukuję serialu, który oglądałam około roku dwutysięcznego na telewizji typu Fox Kids (wtedy ten program tak się chyba nazywał). Nie był to serial animowany, tylko fabularny, opowiadał o ludziach żyjących (lub podróżujących) w łodzi podwodnej (było tam dwóch m.in. młodych braci), którzy znaleźli wyspę na której żyła...

więcej

Film oglądałam w 2003 roku i był wtedy w miarę nowy (2 lata max), produkcji amerykańskiej. Fabuły pamiętam tyle co nic :) Był to na pewno film sensacyjny, kojarzy mi się że grał tam Robert de Niro lub Al Pacino ale przejrzałam całą ich kinematografię i żaden film mi nie pasuje.

Film był o jakimś kryminaliście,...

użytkownik usunięty

Kto pamięta tytuł serialu dokumentalnego z Discovery dotyczącego kontuzji sportowych.
Pamiętam odc o futboliście amerykańskim który został uderzony w śledzionę oraz o
hokeiście który swoją łyżwą rozciął gardło drugiemu. Proszę o pomoc.

Fabuła kręci się wokół grupki nastoletnich przyjaciół i może jeszcze jakiś dorosłych, dzieje się to w Wlk. Bryt. lub gdzieś w Skandynawii bo pejzaże to chłodny klimat, zielone wzgórza,skały. Wszyscy jeżdżą na tych koniach po okolicy i nawiązują przyjaźnie, romanse itp.