Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

który z tych seriali był najlepszy? BrzydUla,Majka,Prosto w serce, Julia , wypiszcie rankingowo. Moja opinia 1.BrzydUlka <3 (Filip B rządzi i Julia Kamińska), 2.Julia, 3.Prosto w serce 4.Majka

Master Chef SEZON 2 który jest Gordon Ramsay najlepiej z lektorem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Niedługo koniec 2012 roku, większość ciekawych propozycji już sie pojawiło więc myślę że można zaczynać małe podsumowanie.

ZASADY :

1. Głosowanie trwa od 14.11.2012 - 05.01.2013 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy, programy...

więcej

Okazał się gejem ...

witam, parę lat temu na jedynce był film o młodej dziewczynie która uprawiała biegi i była w
tym bardzo dobra. Gdy poszła na studia wpadła w złe towarzystwo i zaczęła pić. W miedzy
czasie poznała bardzo fajnego chłopaka którą się w niej zakochał i próbował pomóc jej z
wyjściem z choroby. Pamiętam, że była taka...

więcej

kiedyś byl taki serial, chyba nie polski, w którym grupka dzieci przebywała na kolonii bądz w sanatorium. mieszkali w takim wielkim domu w lesie i mieli masę przygód. Nie chodzi mi o "maszynę zmian" :)

W tym odcinku Marian Paździoch mówił do Ferdka że gdy sie myśli o kimś intensywnie to się dziwnie zachowuje. nastepnie o 12:00 pazdzioch mysli o ferdku a ferdek macza rece w zupie i zaczyna skakac na skakance,

Ten fragment jest w reklamach na ATM Rozrywka

Możecie polecić jakieś dobre, niebanalne seriale, które przypominają ciekawą wielowątkową powieść. Byle nie klasyczne dramaty kryminalne. Tych mam przesyt.

Mile widziany link do opisu na filmweb. Dziękuję z góry.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty