Ostatnio oglądałam film i zapadła mi w pamięć scena z mężczyzną w lateksowym ubraniu,
który prawdopodobnie był więźniem jakiegoś przestępcy. Miał lateksową maskę i wdzianko,
o ile pamiętam był w jakiś sposób skrępowany. Służył bodajże do gnębienia innych
więźniów. To był prawdopodobnie jakiś film akcji. Sceny z...
1. Bajka z kasety VHS. Może była nagrywana z TV, pamiętamy, że kaseta była
nieoryginalna. Dwie sceny jakie pamiętamy: Rodzeństwo, brat i siostra wbiegają za
kudłatym psem do rakiety, w tym czasie coś mówi narrator. Jest też jakieś ognisko.
Druga scena to jakaś fabryka, są tam szczupli różowi kosmici z trąbami,...
Leciał on już dobrych kilka lat temu w telewizji, na TVP 1 lub 2. Był to serial młodzieżowy, o
grupie dzieciaków, składającej się z kilku chłopaków i dziewczyn, która w domu lub w
jakimś budynku gospodarczym mieli ukrytą bazę z komputerami, jakimiś satelitami itp. i
dzięki nim namierzali bandziorów i innych...
Hej, szukam tytułu hiszpańskiego serialu z linku ponizej. Byłbym bardzo, BARDZO wdzieczny za pomoc.
http://www.dailymotion.com/pl?ff=1&urlback=%2Fvideo%2Fxoi4y0_hot-hispanic-cougar -in-white-satin-bra-and-panties-5_sexy%3Fsearch_algo%3D1
18+
Z góry przepraszam za zaśmiecanie, ale bardzo potrzebuję głosów do odblokowania moich dwóch filmów w jednym z konkursów, a gdzie mogę o nie prosić jak nie wśród społeczeństwa filmowego. Wystarczy kliknąć w link poniżej i następnie zatwierdzić ikoną "Głosuję na film". Wszystkim wielkie...
Dwa pytania.
1. Komisarz Rozen będzie gdzieś leciał czy aby puścili jeden odcinek i na tym zaprzestaną ?
2. Szukam najlepiej serialu, o tematyce podobnego do Skinsow, o nastolatkach gdzie jest bardzo urzeczywistnione, to co jest w prawdziwym życiu :) Z góry dziękuje
Witam. Potrzebuję zidentyfikować tytuł jednej bajki którą oglądałem dobre pare lat temu. Zależy mi na tym, choć wiem że moze to byc dosc trudne do wykonania gdyz znam bardzo mało szczegolow. Do rzeczy: bajke miałm nagrana z telewizji, leciała gdzies na satelicie kolo 7 lat temu (nie jestem pewien tego ale wiem ze...
Zapraszam do obejrzenia 1 odcinka nowego polskiego serialu internetowego, którego jestem reżyserem. Produkcję oparliśmy na dość nowatorskim wykorzystaniu crowdfundingu i portalu polakpotrafi.pl, na którym zbieramy pieniądze na każdy odcinek. Pierwszy odcinek miał 630 zł budżetu, więc są to nieduże kwoty. Zapraszam do...
więcej
Cześć, bardzo was proszę o pomoc w postaci głosowania, dodam, że bardzo mi się
spieszy! Poniżej znajdują się kategorie i życzyłabym sobie abyście przy każdym napisali
około pięciu swoich propozycji. Ma to postać podobną do głosowania np w MTV EMA itp.
W grę wchodzą tylko anime! Gry, filmy, bajki - NIE. Jeśli...