Pamiętam niewiele, bo tylko wielkiego latającego ptaka robota ze stali z wielkimi
czerwonymi oczami (z których strzelał czerwonymi laserami) i zadartym dziobem (jak u orła), którego wszyscy ludzcy bohaterowie się
bali, i przed którym się chowali. Serial z lat 80-tych, efekty specjalne raczej tandetne, ale już...
http://www.filmweb.pl/serial/Metal+Evolution-2011-653533
Szukam jakiegoś fana metalu ,studenta filologi angielskiej zeby zrobił napisy do tego serialu mam wsystkie 11 odcinków są one obublikowane w necie chetnie dam link gdzie.
Serial ten jest kolejnym dziełem Sama Dunna gościa który zrobił Metal: A Headbanger's...
Witam polećcie mi jakiś dobry serial dla jakiegoś ułatwienia dodam że podobały mi się- x-files, dr. house. Luther, co ludzie powiedzą , ALLo allo ,Pitbull, zwariowany świat Malcolma, Gra o tron , Mamuśki, Battlestar Gallactica i Califirnocation , Flash forward gust rozsiany ale chyba nie taki zły mam nadzieję że...
więcej
Siema
szukam pewnego odcinka, pamiętam że w tym odcinku Barney podpuszcza Marshalla (nie
wiem z jakiego powodu) żeby go uderzył i chyba anulował tym jego kare czy jakoś tak.
Była tam "muza" która usiłowała im pomóc, potem Kiepscy się spytali czy powie im jak na ty,
można zarobić a ona im powiedziała że się na tym nie zna bo jest "Muzą bezinteresowną"
ale że skontaktuje ich ze swoją siostrą. Po jakimś czasie powiła się starsza kobieta w futrze
a la lata 20 paląca fajkę\. Ferdynand...
Był to serial edukacyjny, gdzie można było włączyć napisy poprzez włączenie odpowiedniej strony w telegazecie. Z tego co pamiętam, do mieszkania dwóch dziewczyn wprowadził się jakiś latynos, możliwe, że to był student, który przyjechał w ramach wymiany.
Mam do Was ogromną prośbę, proszę o kliknięcie "fajne" na YouTubie pod moim filmem (nie trzeba żadnych rejestracji, tylko klik). Chciałbym, aby moja praca została oceniona przez profesjonalną komisję, ale aby film wszedł do konkursu głównego potrzebuję 5000 głosów. Czasu mało, bo tylko do 31 grudnia,...