Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jedyne co pamiętam ,to to iż byl to serial o hotelu i jego pracownikach , serial produkcji amerykańskiej, ktos wie moze co to bylo?

W czołówce facet szedł brzegiem klifu takiego typowo angielskiego/irlandzkiego, w długim
czarnym płaszczu, pamiętam, że film zaczynał się piękną "rzewną" melodią graną chyba na
flecie, akcja dzieje się w XVII-XVIII wieku. Ktoś kojarzy?

Poszukuję nazwy francuskiego serialu emitowanego w dwójce w połowie lat 90tych. Serial ten przedstawia losy dziewczyny z wioski flisackiej.

Zapomniany przez wielu z Nas Kultowy Serial z dzieciństwa

"The Mysterious Cities Of Gold" 1982' na tym forum nie można dodawać zewnętrznych
linków więc

wpiszcie: Tajemnicze Złote Miasta - Intro PL

Pamiętacie go jeszcze?

Od 6 grudnia wyszła nowa wersja Tajemniczych złotych Miast począwszy od Francji i...

więcej

Witam Narodzie :) Poszukuje serialu, który był emitowany w latach 90. Z tego co pamiętam
akcja toczyła się pod ziemią, był tam taki wielki szyb, z którego można się było dostać na
jakikolwiek poziom (piętro), które były kontrolowane przez gangi czy kogoś tam. Walczyła z
tymi gangami jakaś grupka ludzi. I to tyle...

więcej

Witam,

To mój pierwszy post na forum.
W związku z faktem, iż nie żadna telewizja nie przewiduje emisji Die Hard na święta, chciałbym Was prosić o poparcie tejże słusznej sprawy na Facebooku.

Być może pod wpływem naszego apelu, któraś z telewizji jednak zdecyduje się wyemitować przygody Johna McClane, bo DVD to nie...

więcej

Witam,

szukam dla żony serialu którego głównym wątkiem byłoby po prostu życie codzienne głównych bohaterów. Nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że ostatnio wszystkie seriale jakie próbujemy oglądać mają wątek (jako wątek główny) kryminalny/detektywistyczny - mamy już tego dość, z odcinka na odcinek kolejne...

Witam wszystkich. :)
Moje pytanie brzmi. Czy ktoś wie, w którym odcinku "Janosika" i w jakiej roli wystąpił gościnnie reżyser Jerzy Passendorfer?
Właśnie sie dowiedziałem z Filmweb o gościnnym występie reżysera i choć serial obejrzałem już dziesiątki razy, to nie kojarzę, w którym epizodzie on wystapił.
Pozdrawiam. ;)

więcej

Poszukuję serialu o złodziejce był w latach 90- chyba początek lat 90
Pamiętam że zrobiła włam do domu alarm się włączył policja przyjechała a ona nałożyła
sobie maseczke na twarz i gada że jej kuzynka zapomniała policji poinformować
Pamiętam też akcje z walizką kupiła taką sama jak ktoś ale swoją oznaczyła lakierem...

więcej

Pamiętam kiedyś daaawno temu miałam kasetę vhs z kilkoma odcinkami bajki pt. "Gończe koty" - wydaje mi się, że to tak było. Zna to ktoś może? Bo jak szukałam czegoś o tym, to nic nie znalazłam :/

Bajka była świetna - dużo humoru (jak na tamte czasy), było tam kilka kotów (Kiciak, Ding-Dong, Staz ??) i samochód...