Szukam serialu komediowego z lat '70, '80 lub '90 opowiadającego o życiu czterech znajomych. Najprawdopodobniej z USA. Ostatnio był on emitowany ponownie w tv. Jeden z tych kolesi był niski i grubszy (wyglądał podobnie do Ben'ego Hill'a tylko młodszy) o blond włosach.
Kilka odcinków opowiadało o tym, jak pojechali...
Jedna scenka dość krótka i uboga w szczegóły;
Miejsce akcji: Jakiś duży hotel, obok tego hotelu znajduje się basen. Na tle tego hotelu rozmawia kilka osób - chyba ktoś prowadzi śledztwo w jakiejś sprawie. Jakiś świadek powiada że w tym hotelu straszą duchy. I tyle :D Myślałem że to było w X-files, ale kilka lat temu...
Zawsze ciekawie, zarówno na tematy aktorskie, jak i o karierze czy życiu prywatnym. Cykl
kręcony był chyba na przestrzeni kilku lat. Prowadził go zawsze ten sam facet, po 50tce, z
brzuszkiem, w okoularach, i bodajże kilkudniowym zarostem.
Kojarzę wywiad z Al Pacino, inny z Meg Ryan, też z Tomem Hanksem. Będę...
Witam.
Szukam jednego serialu, był emitowany w TVP1 albo w TVP2 w godzinach popołudniowych, był to serial szkole i o dziewczynie która do tej szkoły dołączyla. Poznała tam przyjaciół i chłopak i razem wszyscy mieszkali w takim jakby akademiku.Pamiętam jeszcze że w szkole odbywało się jakiś spektakl i wybierali osoby...
Witam. Jakieś 3,4 no może 5 lat temu na tvp1 lub tvp2 leciał taki fajny serial o 15:00. Nie pamiętam go już tak dokładnie, ale Opowiadał o młodej dziewczynie, która mieszkała w akademiku i nie miała rodziny. Później znalazł się jej wujek, ale się okazało, że tak naprawdę nie jest jej wujkiem. I była tam jeszcze taka...
więcej
Ludzie kto pamietam ten serial
Jaki był jego orginany tytuł
Pamietam że był na Polsacie w 1995 roku a potem chyba na NaszaTV w 1998
Proszę, pomóżcie mi z serialem... Był emitowany jakieś 15 lat temu, wydawało mi się, że
gra tam Christopher Cazenove, ale nie widzę tego serialu w jego dorobku (w ogóle nie
widzę na FW tego serialu). Jestem też (prawie ;)) przekonana, że serial miał tytuł "Dobrana
Para". Opowiadał o ex małżeństwie, którzy razem...
Na tvp2 ze 2 lata ogladalam serial o jakis policjantach/detektywach i pamietam ze w jakims odcinku bylo ze ci policjanci przesluchiwali grupke nastolatkow ktorzy chodzili do prywatnej szkoly ( byla tam dziewczyna o krotkich jakby rudych wlosach ) oni byli przesluchiwani w jakims pomieszczeniu w szkole . cos bylo...
Nie pamiętam tytułu programy, który kiedyś parę razy rzucił mi się w oczy. Polega on
generalnie na tym, że mąż, który nie docenia pracy swojej żony zostaje na kilka dni sam z
dziećmi i wszystkimi obowiązkami domowymi, żona natomiast zostaje wysłana na wakacje i
w luksusowych warunkach, odpoczywając ogląda jak...