Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Kiedyś w TVP emitowany był serial. Pamiętam jedynie, że grała w nim dziewczynka, która
trzymała obcięty palec swojego ojca w lodówce. Ojca chyba ktoś porwał. Może ktoś pamięta
tytuł?
Z góry dziękuje za odpowiedź ;>

Witam. Otóż poszukuję anime z lat dziecięcych. Nie ukrywam, że na podstawie danych,
które zamieszczę może okazać się to niewykonalne. Problem polega na tym, iż rzeczą
która najbardziej utkwiła mi w głowie to przede wszystkim to, że był dla mnie w
ówczesnym czasie nieziemsko urzekający.

Serial anime o którym...

więcej

Wczoraj telewizja (jedna z głównych ogólnodostępnych) raczyła poinformować mnie
o niezwykłości wczorajszej daty 12.12.12, a dokładniej o tym że: "Jedno jest pewne, taka data
już się nie powtórzy" O_O :D Początkowo w uznaniu niezwykłych zasług i osiągnięć naszych
drogich redaktorów nie byłem tym zdziwiony...

Tak więc poszukuje nazwy pewnego serialu, który widziałem w TV na początku 2000r. lub w końcu lat 90. To był serial amerykański, chyba w godzinach wieczornych był emitowany, niestety nie wiem na jakim programie - może na Polsacie lub TVP ?

W tym serialu główną rolę stanowiła para policjantów (choć nie jestem tego...

więcej

Jakie będą filmy w te święta wie ktoś??i na jakich kanałach?

Opowiadał o pewnej amerykańskiej szkole
Pamiętam iż mieli wewnętrzną telewizje
Był jakis koles co sie nazywał Vans Checker czy jakos tak
Ten serial był na Polsacie w latach 90

Witam wszystkich. Jestem tutaj świeży. Dawno temu miałem konto w pierwszej wersji filmwebu, ale od lat nie używałem tego serwisu i najwyraźniej poszło z dymem. Za namową znajomych założyłem nowe. Kilka dni temu zauważyłem że w bazie filmwebu brakuje świetnego i bardzo popularnego serialu rozrywkowo-motoryzacyjnego "Top...

więcej

Pamiętam,że miejsce akcji działo się w Wenecji, koles w masce latał i zabijał ludzi zostawiał karty czy cos w tym stylu. Kojarzy mi sie, że w ostatnim odcinku Człowiekiem w masce okazała się kobieta. Serial transmitowany był na TVP

Witam, serial ten był emitowany na tvp1, albo 2, w latach mniej więcej 92-99. Jedyne co pamiętam, to to, że główną bohaterką byłą dziewczyna, która potrafiła zamieniać się w coś rodzaju kałuży. Ktoś z Was kojarzy może o jaki serial chodzi?:)

Szukam lekkich, ale nie "odmóżdżających" komedii na zimowe wieczory. I nie, według mnie obsceniczny syf typu "American pie" nie jest dobrą komedią. Właściwie to od biedy nie musi być nawet komedia. Po prostu coś nie sztampowego i najlepiej też nie amerykańskiego. Czekam na wasze propozycje :)