Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Gdzie mogę znaleźć odcinki online lub do "pożyczenia" dotyczące Swissair 111 (Pożar w
kokpicie) i samobójstwa w Jonestown (Zbiorowe samobójstwo w Jonestown). Bardzo mi
na tym zależy. Z góry dziękuję.

Akcja dzieje sie na zamku. Jest tam postac wampirzycy w bialej sukni i chyba jakiegos
indianskiego boga (na koncu okazuje sie ze to przebieranki)...

Serial lecial w pierwszej polowie lat 90-tych na TVP.

Zna ktos tytul??

Bede wdzieczy za pomoc.

gdzie sie podział ranking seriali na FW? Nie będzie go już w ogóle czy jest jakaś
modernizacja, macie info?

BBC Knowledge,Entertainment,Viasat Nature,History,Explorer,do tego czy są jakieś fajne filmy na FilmBox Action?

Witam, znalazlam ciekawy link na youtube-->http://www.youtube.com/watch?v=DFgiO_DLVVE i strasznie mi zalezy na tytule filmu z ktorego jest ta scena:) jesli ktos go kojarzy, prosze o pomoc:)

Dość szczegółowe pytanie. Czy ktoś z was oglądał występ Delfiny i ... kogośtam w Mam Talent? Jeśli ktoś wie co to za muzyka , która leciała podczas ich występu to proszę napisać. Z góry dziękuję :-)

użytkownik usunięty

NAJLEPSZYM SERIALEM JAKI OGLADAŁAM W TELEWIZJI SĄ CHIRURDZY POPROSTU TEN SERIAL JEST REWELACYJNY POTWIERDZENIEM TEGO JEST ZDOBYCIE ZŁOTEGO GLOBA W KATEGORI NAJLEPSZY SERIAL DRAMATYCZNY.POZDRAWIAM FANÓW GREY'S ANATOMY

nie pamietam tytulu serialu amerykanskiego z lat 90 lub koniec 80 .
serial opowiadal o czlowieku ktory przy jakims experymencie przeniosl sie w cialo innego
czlwoieka , kazdego odcinka serialu on zmienial cialo i mial misje do spelnienia , dopiero
kiedy ja wykonal przenosil sie w inne cialo , za nim chodzil taki...

więcej

Witam, poszukuje nazwy serialu, opowiadał o przestępcach z wielkiej brytanii i za kare te
mlode osoby musialy pracowac w warsztacie samochodowym. Z każdym odcinkiem
zmniejszala sie liczba osob i wygrywali Ci, co sie najlepiej sprawowali. Proszę o podanie
nazwy, jezeli ktos sie orientuje co to moze byc. Pozdrawiam

więcej

1) Emitowana w latach '90 polska reklama, nie pamiętam jakiego produktu. Był tam taki
gościu, który miał małego synka i uczył go mówić. Za wszelką cenę chciał, żeby jego dziecko wypowiedziało pierwsze słowo "tata", a nie "mama". No i pokazywał mu różne śmieszne
rzeczy i literki "TATA", powtarzał to słowo...