Czy ktos się orientuje kiedy będzie film Castle Rock o dziewczynie i chlopaku, ktorzy
przemierzają razem pustynne tereny. On był poszukiwany a ona była wczesniej z dziadkiem
.
Ewentualnie gdzie mogę zobaczyć online nawet po angielsku.
Leciał kiedyś na Movies24
Cześć, może potraficie mi pomóc. Szukam trzeciego sezonu polskiej wersji Dragons Den. Jeśli wiecie gdzie mogłabym obejrzeć online to - proszę - napiszcie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Poszukuję tytułu filmu dokumentalnego, który leciał wczoraj ok. 11 na TVN24 o Korei Północnej. Był to chyba cykl "Ewa Ewart poleca".
Nie uważacie ,że film Smoleńsk to przesada ?
No niby on zahaczył o wierzbę czy brzozę (patyk)
Ale o każdej katastrofie film robić ;/ nudne to i monotonne...
Szukam bajki, którą oglądałam jakieś 10 lat temu, niestety pamiętam tylko że była tam żaba w marynarce, jakiś kret, ta żaba samochodem jeździła chyba:P To była bajka pełnometrażowa. To tyle pamiętam... Pomóżcie:) A, no i nie jest to ,,freddie - agent f.r.o.7"
jaki serial polecacie cos typu gra o tron,walking dead,kroniki wampirów ,fringa,revolution,firma.te seriale oglądam ale chciałbym jeszcze jakis oberzeć
Szukam serialu. Nie pamiętam tytułu. Serial był o statku. Leciał parę lat temu w roku 2002 albo 2003 we wakacje na tvp2. Miał na początku fajną piosenkę. A i nie był to statek miłości
to był serial młodzieżowy.