Tak więc poszukuje nazwy pewnego serialu, który widziałem w TV na początku 2000r. lub w końcu lat 90. To był serial amerykański, chyba w godzinach wieczornych był emitowany, niestety nie wiem na jakim programie - może na Polsacie lub TVP ?
W tym serialu główną rolę stanowiła para policjantów (choć nie jestem tego...
Opowiadał o pewnej amerykańskiej szkole
Pamiętam iż mieli wewnętrzną telewizje
Był jakis koles co sie nazywał Vans Checker czy jakos tak
Ten serial był na Polsacie w latach 90
Witam wszystkich. Jestem tutaj świeży. Dawno temu miałem konto w pierwszej wersji filmwebu, ale od lat nie używałem tego serwisu i najwyraźniej poszło z dymem. Za namową znajomych założyłem nowe. Kilka dni temu zauważyłem że w bazie filmwebu brakuje świetnego i bardzo popularnego serialu rozrywkowo-motoryzacyjnego "Top...
więcejPamiętam,że miejsce akcji działo się w Wenecji, koles w masce latał i zabijał ludzi zostawiał karty czy cos w tym stylu. Kojarzy mi sie, że w ostatnim odcinku Człowiekiem w masce okazała się kobieta. Serial transmitowany był na TVP
Witam, serial ten był emitowany na tvp1, albo 2, w latach mniej więcej 92-99. Jedyne co pamiętam, to to, że główną bohaterką byłą dziewczyna, która potrafiła zamieniać się w coś rodzaju kałuży. Ktoś z Was kojarzy może o jaki serial chodzi?:)
Szukam lekkich, ale nie "odmóżdżających" komedii na zimowe wieczory. I nie, według mnie obsceniczny syf typu "American pie" nie jest dobrą komedią. Właściwie to od biedy nie musi być nawet komedia. Po prostu coś nie sztampowego i najlepiej też nie amerykańskiego. Czekam na wasze propozycje :)
Oczekując na styczniową premierę mojego ulubionego Spartacusa, chciałabym dla wypełnienia czasu obejrzeć jakiś inny serial.
Zastanawiam się na Grą o Tron, Rodziną Borgiów oraz Dynastią Tudorów. Który najbardziej polecacie?
Znacie może coś, co zaciekawiłoby nastolatkę?
Chodzi mi o serial, najlepiej fantasy, ale z wątkami typu miłosnymi. Pamiętniki wampirów już oglądam, ale jeden odcinek tygodniowo to trochę mało. Jakieś tytuły?
Ciekawe, czy jeszcze ktoś to pamięta? Na wiosnę 1990 roku, katowicki oddział Telewizji Polskiej rozpoczął trwające kilka godzin dziennie transmisje brytyjskiej stacji Sky One. W codziennym bloku, można było zobaczyć filmy ale głównie seriale, dotąd niedostępne i nieznane telewidzom w Polsce. Pamiętam, że leciało dużo...
więcej