Nie uważacie ,że film Smoleńsk to przesada ?
No niby on zahaczył o wierzbę czy brzozę (patyk)
Ale o każdej katastrofie film robić ;/ nudne to i monotonne...
Szukam bajki, którą oglądałam jakieś 10 lat temu, niestety pamiętam tylko że była tam żaba w marynarce, jakiś kret, ta żaba samochodem jeździła chyba:P To była bajka pełnometrażowa. To tyle pamiętam... Pomóżcie:) A, no i nie jest to ,,freddie - agent f.r.o.7"
jaki serial polecacie cos typu gra o tron,walking dead,kroniki wampirów ,fringa,revolution,firma.te seriale oglądam ale chciałbym jeszcze jakis oberzeć
Szukam serialu. Nie pamiętam tytułu. Serial był o statku. Leciał parę lat temu w roku 2002 albo 2003 we wakacje na tvp2. Miał na początku fajną piosenkę. A i nie był to statek miłości
to był serial młodzieżowy.
Witam. Oglądam teraz The walking dead, dextera no i czekam na Gra o tron kolejny sezon. Znacie może jeszcze jakiś serialik o tematyce postkatastroficznej :)?
Gdzie mogę znaleźć odcinki online lub do "pożyczenia" dotyczące Swissair 111 (Pożar w
kokpicie) i samobójstwa w Jonestown (Zbiorowe samobójstwo w Jonestown). Bardzo mi
na tym zależy. Z góry dziękuję.
Akcja dzieje sie na zamku. Jest tam postac wampirzycy w bialej sukni i chyba jakiegos
indianskiego boga (na koncu okazuje sie ze to przebieranki)...
Serial lecial w pierwszej polowie lat 90-tych na TVP.
Zna ktos tytul??
Bede wdzieczy za pomoc.