nie pamietam tytulu serialu amerykanskiego z lat 90 lub koniec 80 .
serial opowiadal o czlowieku ktory przy jakims experymencie przeniosl sie w cialo innego
czlwoieka , kazdego odcinka serialu on zmienial cialo i mial misje do spelnienia , dopiero
kiedy ja wykonal przenosil sie w inne cialo , za nim chodzil taki...
Witam, poszukuje nazwy serialu, opowiadał o przestępcach z wielkiej brytanii i za kare te
mlode osoby musialy pracowac w warsztacie samochodowym. Z każdym odcinkiem
zmniejszala sie liczba osob i wygrywali Ci, co sie najlepiej sprawowali. Proszę o podanie
nazwy, jezeli ktos sie orientuje co to moze byc. Pozdrawiam
1) Emitowana w latach '90 polska reklama, nie pamiętam jakiego produktu. Był tam taki
gościu, który miał małego synka i uczył go mówić. Za wszelką cenę chciał, żeby jego dziecko wypowiedziało pierwsze słowo "tata", a nie "mama". No i pokazywał mu różne śmieszne
rzeczy i literki "TATA", powtarzał to słowo...
Witam
Szanowni państwo poszukuje obsady dubbingu do poszczególnych seriali:
-Pod jednym dachem
-W 80 dni dookoła świata z Willym Foggiem (reżyseria dubbingu Maria Olejniczak)
-Cudowna podróż (reżyseria dubbingu Maria Olejniczak)
-Henryk IV (reżyseria dubbingu Zofia Dybowska-Aleksandrowicz)
-Goście, serial...
Poszukuję serialu animowanego z lat dziecięcych
Dokładnie w gimnazjum ale nie pamiętam której to był jakoś rok 2000-2003 tak mniej więcej (teraz mam 24 lat)
Pamietam że bohaterami byli dwaj koledzy jeden miał siostre i ciągle przesiadywali w knajpie chyba Mamy O i jej męża Taty T (mogłem pomylić litery przy...
Hej. Mój opis będzie niedokładny, bo widziałam chyba tylko 1 lub 2 odcinki. Kiedyś na TVP
leciał serial o dziewczynie, która zmarła (lub ktoś ją zamordował?) i weszła w ciało jakiejś
innej kobiety. W nowym ciele pracowała w firmie ze swoimi znajomymi chyba też tym jej
narzeczonym i nie umiała im powiedzieć i...
Jest uprowadzona dziewczyna blondynka około 13 lat
.Ukazane są przebłyski, gdzie była co robiła.Jest scena w której jakiś facet kupuje jej nowe
ubrania i ona jest w przymierzali i zauważa ze dostała 1 miesiączki jest bardzo przerażona i
prosi
sprzedawczyni zeby nic nie mówiła temu facetowi, ale ona mu mówi .......
... z 1995 roku gdzie była prowadzone notowanie top 10 (te cyferki gdzie były przypisane danemu utworowi były na takich charakterystycznych ,,trybach'') Muzykę w tym notowaniu muzycznym było eurodance, disco polo, hip-hop)
Wiem że n 1. miejscu był utwór ten
http://www.youtube.com/watch?v=Y2mRA03dWUI
na 2...
Witam. Mam Taki Problem.
Poszukuję Serialu Który Był Emitowany Chyba Na TVP1.
Kiedy? Nie Pamiętam Za Dobrze Bo Byłem w Tedy Gówniarzem,
Ale To Było Jakoś Między 2000r a 2004r. Chyba.
Wiem Że To Było Jak Ja Byłem Między 4 a 6 Klasą
Szkoły Podstawowej, a Urodziłem Się w 1991r.
Serial Opowiadał o Dziewczynie.
Miała Chyba...