Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ten klip jest dziwny zrobiony za
pomocą komputera klip
prawdopobnie jest z 94/95.
Muzyka o ile pamiętam jest
komercyjna. W klipie jest
pokazane (chyba na jakiejś
pustyni) budynek z dóżym
placem w środku gdzie są
pokazane jakieś stwory które są
płaskie i tak jak ściany budynku
są żółte. Te stwory tanczą a...

Witam kilka lat temu oglądałem jakiś serial w którym główny wątek nawiązuje do różnych bajek
i pamiętam że były jakieś lustra przez które przechodziła młoda dziewczyna/dziewczynka i złą
królową jak w królewnie ścieżce. Ta "snieżka" przemierzała rożne krainy i jakoś na koniec
dotarła do zamku złej królowej,...

dlaczego juz jej nie ma? nie wiem czy ktos pisal o tym ale... nie ma juz praktycznie dobrej muzyki w telewizji !!!!!:((

http://www.youtube.com/watch?v=RSpQqohpqYQ

Przypadkowo to znalazłem, rozmaiło mnie to do łez jak za pierwszym razem gdy to
zobaczyłem, ale za nic na świcie nie mogę sobie przypomnieć z jakiego to filmu jest.

wiem ze jest wielu fanów Baru ale ja tego programu nienawidze :/... to jedna wielka infantylna bzdura... nie rozumiem ludzi którzy zachwycają się tym programem :/...

Moim zdanie nie powinni juz puszczac programow tego typu. Ludzie maja ich juz dosyc. Pierwsza edycje Big Brothera ja sama tez ogladalam. Bylam tak jak i inni ludzie ciekawa jak taki program bedzie wygladac. Ale teraz nikt juz tego nie oglada. Czy nie lepiej bylo by puscic jakis dobry film zamiast pokazywac koleja...

Pare lat temu w telewizji był film opowiadający historię o rodzinie. Było to małżeństwo które
miało kilkoro dzeci (3-4 nie pamiętam) On był chyba sportowcem i w trakcie jakiegoś meczu
dostał piłką w głowę. W wyniku tego uderzenia stracił pamięć i nie pamiętał swojej rodziny.
W fillmie było pokazane co dzieje się...

więcej

Kiedy zdejmą Trudne Sprawy i Dlaczego ja z emisji, te seriale nie powinny powstać! Ogłupiają Polaków i ośmiesza Polską telewizje, jakby nie mogli dać czegoś normalnego, nawet jakiś dokument był by lepszy...
A w ogóle ktoś to ogląda i się z tych ludzi nie śmieje?Np gra aktorska czy teksty, albo jak ktoś dzwoni do drzwi...

więcej

Mógłby mi ktoś polecić jakieś seriale ,mini-seriale czy filmy telewizyjne produkcji brytyjskiej?
Szczególnie zależy mi na produkcjach historycznych, kostiumowych ewentualnie jakieś fabularyzowane dokumenty?

Tak mnie ostatnio ciekawi ,jakim samochodem jeżdżą Agenci NCIS ,o w każdym odcinku widzę ten samochód ,a nie wiem jakiej on jest marki