Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Mój opis będzie niedokładny, bo widziałam chyba tylko 1 lub 2 odcinki. Kiedyś na TVP
leciał serial o dziewczynie, która zmarła (lub ktoś ją zamordował?) i weszła w ciało jakiejś
innej kobiety. W nowym ciele pracowała w firmie ze swoimi znajomymi chyba też tym jej
narzeczonym i nie umiała im powiedzieć i...

Jest uprowadzona dziewczyna blondynka około 13 lat
.Ukazane są przebłyski, gdzie była co robiła.Jest scena w której jakiś facet kupuje jej nowe
ubrania i ona jest w przymierzali i zauważa ze dostała 1 miesiączki jest bardzo przerażona i
prosi
sprzedawczyni zeby nic nie mówiła temu facetowi, ale ona mu mówi .......

więcej

... z 1995 roku gdzie była prowadzone notowanie top 10 (te cyferki gdzie były przypisane danemu utworowi były na takich charakterystycznych ,,trybach'') Muzykę w tym notowaniu muzycznym było eurodance, disco polo, hip-hop)

Wiem że n 1. miejscu był utwór ten
http://www.youtube.com/watch?v=Y2mRA03dWUI
na 2...

Witam. Mam Taki Problem.
Poszukuję Serialu Który Był Emitowany Chyba Na TVP1.
Kiedy? Nie Pamiętam Za Dobrze Bo Byłem w Tedy Gówniarzem,
Ale To Było Jakoś Między 2000r a 2004r. Chyba.
Wiem Że To Było Jak Ja Byłem Między 4 a 6 Klasą
Szkoły Podstawowej, a Urodziłem Się w 1991r.

Serial Opowiadał o Dziewczynie.
Miała Chyba...

więcej

ten klip jest dziwny zrobiony za
pomocą komputera klip
prawdopobnie jest z 94/95.
Muzyka o ile pamiętam jest
komercyjna. W klipie jest
pokazane (chyba na jakiejś
pustyni) budynek z dóżym
placem w środku gdzie są
pokazane jakieś stwory które są
płaskie i tak jak ściany budynku
są żółte. Te stwory tanczą a...

Witam kilka lat temu oglądałem jakiś serial w którym główny wątek nawiązuje do różnych bajek
i pamiętam że były jakieś lustra przez które przechodziła młoda dziewczyna/dziewczynka i złą
królową jak w królewnie ścieżce. Ta "snieżka" przemierzała rożne krainy i jakoś na koniec
dotarła do zamku złej królowej,...

dlaczego juz jej nie ma? nie wiem czy ktos pisal o tym ale... nie ma juz praktycznie dobrej muzyki w telewizji !!!!!:((

http://www.youtube.com/watch?v=RSpQqohpqYQ

Przypadkowo to znalazłem, rozmaiło mnie to do łez jak za pierwszym razem gdy to
zobaczyłem, ale za nic na świcie nie mogę sobie przypomnieć z jakiego to filmu jest.

wiem ze jest wielu fanów Baru ale ja tego programu nienawidze :/... to jedna wielka infantylna bzdura... nie rozumiem ludzi którzy zachwycają się tym programem :/...

Moim zdanie nie powinni juz puszczac programow tego typu. Ludzie maja ich juz dosyc. Pierwsza edycje Big Brothera ja sama tez ogladalam. Bylam tak jak i inni ludzie ciekawa jak taki program bedzie wygladac. Ale teraz nikt juz tego nie oglada. Czy nie lepiej bylo by puscic jakis dobry film zamiast pokazywac koleja...