Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pare lat temu w telewizji był film opowiadający historię o rodzinie. Było to małżeństwo które
miało kilkoro dzeci (3-4 nie pamiętam) On był chyba sportowcem i w trakcie jakiegoś meczu
dostał piłką w głowę. W wyniku tego uderzenia stracił pamięć i nie pamiętał swojej rodziny.
W fillmie było pokazane co dzieje się...

więcej

Kiedy zdejmą Trudne Sprawy i Dlaczego ja z emisji, te seriale nie powinny powstać! Ogłupiają Polaków i ośmiesza Polską telewizje, jakby nie mogli dać czegoś normalnego, nawet jakiś dokument był by lepszy...
A w ogóle ktoś to ogląda i się z tych ludzi nie śmieje?Np gra aktorska czy teksty, albo jak ktoś dzwoni do drzwi...

więcej

Mógłby mi ktoś polecić jakieś seriale ,mini-seriale czy filmy telewizyjne produkcji brytyjskiej?
Szczególnie zależy mi na produkcjach historycznych, kostiumowych ewentualnie jakieś fabularyzowane dokumenty?

Tak mnie ostatnio ciekawi ,jakim samochodem jeżdżą Agenci NCIS ,o w każdym odcinku widzę ten samochód ,a nie wiem jakiej on jest marki

Naszły mnie wspomnienia o serialach z dzieciństwa i w mojej głowie pojawił się serial którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć,może ktoś mi pomoże.Serial zagraniczny, był o grupce dzieci a dokładnie chyba było ich 5 dziewczynki i chłopcy w różnym wieku,chyba rodzeństwo.Poznali małego kudłatego,brązowego potworka...

Serial ten miał kilka odcinków. W jednym z nich dziewczyna myślała, że mężczyzna, który
się zaczął pojawiać przed ich domem, jest duchem - tymczasem to ona i jej rodzina byli
duchami. Był też tam odcinek, w którym ktoś, mężczyzna chyba, spadł z dachu i zginął - i
bardzo się rozczarował, co do swych wyobrażeń na...

więcej

czesc skończyłem oglądać dr housa 8sezonów teraz kończę dextera czy polecilibyście równie dobry i długi serial?

CASTING ON-LINE!
Kochani Fani!
Macie szansę zagrać w serialu „Pierwsza miłość”.
Weźcie udział w castingu on-line na oficjalnym facebooku PIERWSZEJ MIŁOŚCI
Zadanie jest proste. Wciel się w rolę ulubionego bohatera i nagraj filmik. Podziel się nim ze
znajomymi, bo wygrywa osoba z największą ilością głosów....

Jaka jest wasza ulubiona piosenka z filmu bądź serialu. Moja to "Save Me" pioseka Remy Zero do "Tajemnic Smallville"

Witam stworzyłam ten temat aby forum przestało być zaśmiecane setkami podobnych
tematów.
Wiele osób zastanawia się co oglądać kiedy czeka się na kolejny sezon serialu.
Otóż piszcie tu swoje propozycje i gatunek na pewno ułatwi to wielu osobom
odnalezienia serialu dla siebie.
Ja osobiście polecam z gatunku...