Serial był nadawany pomiędzy 2002 a 2007 (nie pamiętam dokładnie) w polskiej telewizji
publicznej (nie wiem dokładnie w której, ale stawiam na Polsat).
Opowiadał o ludziach przeniesionych do wirtualnej rzeczywistości będącej Ameryką po
wojnie, która doszczętnie zniszczyła kraj (klimaty niemal jak w grze...
http://www.filmweb.pl/film/M%C3%A4dchenfalle+-+Der+Tod+kommt+online%2C+Die-1997- 227810 gdzie go znależć?
W poniedziałek (12.11) o 22.00 AXN emituje pierwszy odcinek serialu Elementary. Wydaje
mi się, że współczesna wersja Sherlocka Holmesa to dość ciekawa propozycją na kolejny
serial, w który można by się wciągnąć ;) Oglądał ktoś z Was już może ? Jakie wrażenia ?
Jak znaleźć film, który leciał nieco później niż wczoraj? Były trzy tytuły, których nie mogę sobie
odpuścić..
Dotychczas jedynym wybawieniem pozostawał teleman, jednak spóźniłem się.
szukam seriali podobnych trochę do Tajemnice Smallville. Wiem, że na 90% nie ma bardzo podobnego serialu, ale może jest po części podobny któryś serial? Bohater z jakimiś supermocami i ukrywający to przed światem. Do tego niektórzy ludzie udający przyjaciół, a tak na prawdę są źli. Proszę o tytuły seriali.
Od jakiegoś czasu bezskutecznie próbuję przypomnieć sobie nazwę filmu i serialu, które oglądałem w dzieciństwie, prawdopodobnie pod koniec lat 90.
Pierwszym z nich jest jest serial (?) animowany emitowany w polskiej telewizji (RTL/TVP1/Polonia/Polsat - na 90% na jednym z tych kanałów). Nie pamiętam praktycznie niczego...
Witam, od jakiegoś czasu poszukuję nazwy serialu. Niestety, z marnym skutkiem. Był emitowany na tvp1 w roku chyba 2002, lub coś koło tego, nie pamiętam dokładnie, w soboty rano. Chyba był produkcji amerykańskiej, lub niemieckiej.
Opowiadał o losach grupy młodych ludzi i dzieci, którzy przetrwali chyba po jakiejś...