Witam, poszukuję serialu i filmu które leciały parę lat temu na TVN 7.
Serial opowiadał o mężczyźnie który cofnął się w czasie do momentu kiedy był nastolatkiem.
Pamiętam kawałek odcinka, gdy ojciec miał go nauczyć jazdy samochodem, miał takie
białe kombi czy limuzynę. Główny bohater przypominał sobie, gdy działo...
była emitowana na tvp 2 przed paru laty, bohaterem była gadająca kropla wody i kostka lodu, to dość ważne dlatego proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu
Tylko taki, który leci w TV. Chciałbym "powrócić" do tych czasów, gdy nie mogłem się doczekać następnego odcinka "Lost". Chodzi mi o jakiś wciągający serial, możecie coś polecić?
Nie pamiętam tytułu, pomocy ;( Leciało to bardzo dawno temu, chyba na początku lat 90-tych, wydaje mi się że chodziło właśnie o archeologów. Jedynym elementem fabuły, jaki utkwił mi w pamięci, to takie zamaskowane paskudy, które napadały na ich obóz co jakiś czas i na koniec serialu była taka scena, w której policja...
więcej
Witam, poszukuję jakiegoś nowego serialu do oglądnięcia. Oglądałem:
Prison Break
House
Lost
Dexter
Boardwalk Empire
Weeds
Nurse Jackie
Californication
Breaking Bad
Kolejnosc przypadkowa. Poleca ktoś jakiś serial, byle nie fantasy i historyczny?
chciałam się zapytać czy może wiecie coś o 2 sezonie ,,9 żyć Chloe King''
bardzo mi zależy na odpowiedzi
z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Tak jak w nazwie:
Szukam nazwy serialu emitowanego na TVN około 4-5 lat temu. Był to serial komediowo-senseacyjny. Głównym bohaterem był gliniarz który pracował w Wielkie Brytanii. Na koniec odcinka zawsze przyczepiał np wizytówkę jakiegoś klubu na mapie (chyba) Londynu. Jedną z bohaterek była również kobieta -...
To film ,który lecial kilka lat temu bodejże na tvp1,o pożarach,pamietam tylko jak grupa strażaków w lesie starało się ugasić ogromny pożar,ale nie udało się,musieli połozyc sie i okryć specjalnymi kocami strażaczniczymi,ochraniajacymi przed ogniem,była wśród nich jedna dziewczyna strażaczka,była taka temperatura,że...
więcej
Witajcie,
Szukam już kilka lat serialu młodzieżowego, który leciał na Mini Max lub Zig Zap.
Główną bochaterką była dziewczyna, która miała siwego konia, chłopaka i matka tego chłopaka lub tej dziewczyny pracowała w obserwatorium.
Dzięki za ew. pomoc :)