W współczesnej telewizji jest mnóstwo głupich seriali które nie wprowadzą nic do naszego życia np.serial pt."M jak miłość"Serial od którego uzależniło się ponad milion Polaków....A największym gniotem współczesnej telewizji są mało ambitne (nie wiem jak to określić-dla mnie to dramaty xD) seriale Polsatu jakim...
Kojarzy ktoś?
1. Serial opowiada o porwanym w dzieciństwie chłopcu, jego porywacz wychowywał go przez lata jako własnego syna. Chłopak został porwany podczas grania w koszykówkę. Istotną sceną jaką pamiętam jest to, że chłopak ten napisał na drzwiach garażowych jakiś napis (prawdopodobnie swoje prawdziwe imię). Leciał...
Witam!
Poszukuje serialu o grupie archeologów/łowców skarbów, który leciał około roku 2004 najprawdopodobniej na TVP1, chyba w sobotę w godzinach porannych. Bohaterowie przemierzają i odkrywają stare budowle, grobowce, piramidy. Pamiętam, żę jeden z wątków dotyczył odnajdywania w różnych miejscach na świecie...
Poszukuję starej reklamy z Indianinem. Jest nim stary wódz indiański w ogromnym pióropuszu na głowie, który gada z jakimś facetem ze współczesnych czasów. Indianin był tylko jeden i na pewno miał ogromny pióropusz. Wydaje mi się też, że normalnie stał. Nie jest to reklama batonu Mars, tylko reklama jakiegoś spożywczego...
więcej
Mam pytanie czy 3 sezon Spartacusa jest zarazem ostatnim sezonem tego serialu
Proszę o jakieś informacje na ten temat, czy będą kolejne sezony i kiedy, czy za rok czy
jeszcze w ty roku.
Za informacje z góry dziękuje.
W ramach kwietniowej akcji "R JAK REALIZM" zbieramy pomysły, które pomogą stworzyć zarys nowego polskiego serialu inspirowanego współczesnością. Hasłem wyjściowym jest KRYZYS EKONOMICZNY - jest, był, będzie, a może nigdy go u nas nie było...?
Wejdź na profil R JAK REALIZM http://www.facebook.com/RJakRealizm lub...
Witam. Poszukuje tytułu filmu który leciał kiedyś (ok. 2-3 lata temu) na TV4 lub na TVN 7. Opowiadał on o grupie 5 (chyba) osób które ocalały z katastrofy lotniczej. Następnie te osoby zostały przeszkolone do walki z międzynarodowym terroryzmem. Może ktoś kojarzy ten film ??. Z góry dziękuję za pomoc :)
Opowiadał on o takiej pustej, bogatej dziewczynie, zawsze ubiarała sie tak "słodko", miała jakieś koleżanki i one swoja problemy typu co ubrac, z kim iść na dyskoteke. Wydawało mi sie on sie nazywał "słodkie kłamstewka" albo cos w tym rodzaju.... Pamięta ktoś ?
Witam.
[/]
TVP i BBC rozpoczynają pierwszą w historii wspólną produkcję fabularną - historyczny serial szpiegowski „Szpiedzy w Warszawie” na podstawie światowego bestsellera Alana Fursta pod tym samym tytułem. Zdjęcia rozpoczynają się już 11 kwietnia, premiera 4-odcinkowego serialu na antenie BBC4 i TVP1 została...