Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Opowiada o gosciu(komedia troche),ktory wpadl w konflikt z gangsterami i zeby zmusic go do mowienia dali go do celi z bandziorem,ktorego kazdy bal sie lysy,ogromny(grali w karty w celi),ale facet zaprzyjaznil sie z nim,nastepnie kojarze jak zmusili faceta do walki z bykiem(chyba poza wiezieniem) i ten ogromny wiezien...

więcej

Dawno temu widziałem serial o facecie, który pracował w jakiejś korporacji i piął się na szczyt dosłowie po trupach. Pamiętam, że w domu nic nie miał i po pracy spał nago w kartonie (?!).

Ktoś pamięta taki serial? Dawno temu w TV leciał.

Dawno temu (chyba na początku lat 90') oglądałem w TV serial o parze detektywów (Amerykański serial). Nie wiele z niego pamiętam, tylko tyle, że tą parę stanowili:

- koleś z włosami spętymi w kitkę
- kobieta z rudymi włosami

(oboje byli policjantami)

Do tego pamiętam, że ten bohater z kitką najczęściej nosił...

więcej

O EKRANIZACJI KOMIKSU--THORGAL--?? KTO W GŁÓWNYCH ROLACH ??

Słuchajcie ludziska wytężcie mózgi bowiem sprawa jest gardłowa.
Szukam filmu który opowiada o opiekunce pomocy społecznej która wyrwała z rąk matki
dziewczynę
Ona już była bardzo brudna w jej pokoju był straszny fetor
Pamiętam że zamkneli tą dziewczynę w psychiatryku a ta z pomocy społecznej mówi do niej
nie...

więcej

Poszukuję starej reklamy z Indianinem. Jest nim stary wódz indiański w ogromnym pióropuszu na głowie, który gada z jakimś facetem. Nie jest to reklama batonu Mars, tylko reklama jakiegoś spożywczego produktu (chyba), może McDonald albo KFC. Wydaje mi się, że to był znany amerykański aktor z westernów. Reklama leciała...

więcej

Może ktoś wie co to za serial był ? chyba na innych stacjach też był ale nie dam głowy

Z tego co pamiętam

1.Bodajże produkcji Australilskiej
2.Otóż były dwa światy normalny i taki nieco fantasy i wszystko to się odbywało poprzez przechodzenie przez jakieś portale
3.Była taka kobieta ubrana na czarno i ona...

Kurcze, wchodzę sobie dzisiaj na filmweba i lipa, w zakładce filmweb.tv i jeszcze dalej w programie tv było zawsze po prawej stronie 10 czy 12 filmów, które warto danego dnia zobaczyć. Jest to gdzieś indziej, czy na zawsze zniknęło? Nie chce mi się przeglądać ramówki każdego kanału po kolei, tak było wygodniej, aaa!...

więcej

Mialam kiedys ulubiona bajke w dziecinstwie o malym bialym piesku kturemu umarla mama chcialam jom obejzec ale nie wiem jak sie nayzwa to stara bajka chyba chinska pomuszcie mi

Seriale ktore oglądam to Prison Break, 4400, Firefly, Joey, Lost, Friends, X Files. Jakie seriale sa jeszcze warte uwagi???