Kurcze, wchodzę sobie dzisiaj na filmweba i lipa, w zakładce filmweb.tv i jeszcze dalej w programie tv było zawsze po prawej stronie 10 czy 12 filmów, które warto danego dnia zobaczyć. Jest to gdzieś indziej, czy na zawsze zniknęło? Nie chce mi się przeglądać ramówki każdego kanału po kolei, tak było wygodniej, aaa!...
więcejMialam kiedys ulubiona bajke w dziecinstwie o malym bialym piesku kturemu umarla mama chcialam jom obejzec ale nie wiem jak sie nayzwa to stara bajka chyba chinska pomuszcie mi
Seriale ktore oglądam to Prison Break, 4400, Firefly, Joey, Lost, Friends, X Files. Jakie seriale sa jeszcze warte uwagi???
Poszukuję film który był wyświetlany w telewizji Polsat . Był wyświetlany kiedyś w niedziele jako kino familijne. Opowiada ten film o bogatym wdowcu który miał dwójkę dzieci chłopca i dziewczynkę. Zatrudnił on młodą opiekunkę do dzieci. Ten wdowiec miał już narzeczoną ale dzieci nie chciały jej więc robiły jej różne...
więcejSeria byla emitowana codziennie rano chyba na TVP1 nie jestem pewien. Zolty, wlochaty "stworek" uczyl angielskiego dla poczatkujach w BIG Benem w tle. Pierwsza lina z wejsciowej piosenki - Good morning, good morning ...... wiecej nie pamietam, mam nadzieje ze ktos bedzie pamietal nazwe ;) wielkie dzieki
1.W USA testowany jest supernowoczesny pociag naszpikowany elektroniką-taki full
wypas
Podróżuje nim jakis senator ważniak oraz normalni ludzie
Pamiętam że maszynista wziął do kabiny napój który wylał mu sie na kokpit nastąpiło
zwarcie i pociąg wymknął się z pod kontroli
Jakis facet prubuje go zatrzymać
Ten...
W polskiej telewizji w latach 90 był emitowany serial(który niekoniecznie w 90' latach był nakręcony), w którym historia była skupiona na 2 policjantach(ale nie detektywach, ponieważ nosili klasyczne policyjne mundury) i jeździli baaardzo charakterystycznym radiowozem marki Ford, którego zdjęcia nie mogę znaleźć,...
Poszukuję filmu lub serialu, który cechowałby się atmosferą z serialu La Femme Nikita (
http://www.filmweb.pl/serial/Nikita-1997-39595 ). Wiem, że serial powstał na podstawie
filmu ale w żaden sposób film nie oddaje on tego co się działo w serialu. Pisząc atmosfera
mam na myśli:
- podwójne a nawet potrójne dno...
Witam,
szukam jakiś fajnych amerykańskich seriali sensacyjnych - krótko mówiąc, takich w których coś się dzieje. Chodzi mi raczej o takie, które mają fabułe i kiedyś się kończą.
Dla ułatwienia dodam, że bardzo podobał mi się "Skazany na śmierć" i cały czas czekam na trzeci sezon "The walking dead". :)
Nie ukrywam,...