szukam serialu science-fiction kiedys leciał chyba na polsacie, za nic nie moge sobie
przypomniec nazwy jakos 2525 czy cos mie sie kojarzy albo jak podobna liczba ?
ktos wie?
Zapraszamy na forum o Pretty Little Liars http://www.littleliars.cba.pl Ruszył właśnie super
konkurs! Co tydzień do wygrania extra ranga i kolor nicku! SZUKAMY TEŻ MODERATORÓW!
Hazine
Pamietam tylko,ze to byl thiller, facet z dziewczyna przez przypadek utkneli w ogromnym budynku,skladajacym sie z wielu pieter(chyba w USA),okazlao sie,ze nie sa sami,bo w budynku grasowal psychopata z kijem bejsbolowym,jezdzil winda i szukac tej parki ludzi,a tamci uciekali i chowali sie po toaletach,ale przypomnieli...
więcejjaki tytuł miał odcinek serialu Kiepskich w którym Ferdek i reszta stają do zawodów w piciu wódki . Proszę o pomoc . Z góry dziekuję
Wie ktoś może gdzie obejrzę nowy odcinek(18) sezonu 5 Plotkary, ale z napisami??
Z góry dzięki za info
Najlepsze forum fanów serialu Pretty Little Liars! Codziennie nowe informacje o obsadzie
oraz spojlery! Nie czekaj, zarejestruj się!
http://littleliars.cba.pl
Hazine
Witam serdecznie,
Ostatnio dyskutowałem ze znajomymi o tym jaka to szkoda, że nie ekranizuje się podań ludowych. Wtedy to gdzieś z głębokiej podświadomości wróciły do mnie obrazy dotyczące serialu któego bardzo bałem sie a zarazem z dziką fascynacją oglądałem. Seial dotyczył legend właśnie - pamiętam odcinek o kowalu...
Ostatnio chodzi mi po głowie anime,którego tytułu za cholerę nie potrafię sobie przypomnieć a które oglądałam w latach około 1999-2003 na siódemce. Fabuła polegała na tym,że jakiśtam mhoczny książę porywa (chyba) księżniczkę i trzyma ją w perle pod wodą. I on tam do niej przychodzi pod wodę i z nią oczymśtam gada a w...
więcej
Szukam filmu/serialu w którym jakąś ważną cechę odbywaja Katry Tarota.
POMÓŻCIE PROSZĘ
a zna ktoś/ pamięta może ktoś
był kiedyś serial albo na 1 albo na 2 był on o ludziach chyba kobiecie ktorej matka była tarotką. na wyspie albo czymś gineli ludzie i przy tych ludziach można było znaleźć karte tarota chyba....
Leciał jakoś w latach 90, był to serial jeśli się nie mylę o rodzinie policjantów, ojciec i
synowie, matka się chyba czymś innym zajmowała.
Z tym serialem kojarzy mi się tytuł "Policyjny klan", ale chyba to nie tak się nazywał, bo
nigdzie nie moge znaleźć.
Ostatni odcinek jaki oglądałam, to że jeden z tych...