Poszukuję starej reklamy z Indianinem. Jest nim stary wódz indiański w ogromnym pióropuszu na głowie, który gada z jakimś facetem ze współczesnych czasów. Indianin był tylko jeden i na pewno miał ogromny pióropusz. Wydaje mi się też, że normalnie stał. Nie jest to reklama batonu Mars, tylko reklama jakiegoś spożywczego...
więcej
Mam pytanie czy 3 sezon Spartacusa jest zarazem ostatnim sezonem tego serialu
Proszę o jakieś informacje na ten temat, czy będą kolejne sezony i kiedy, czy za rok czy
jeszcze w ty roku.
Za informacje z góry dziękuje.
W ramach kwietniowej akcji "R JAK REALIZM" zbieramy pomysły, które pomogą stworzyć zarys nowego polskiego serialu inspirowanego współczesnością. Hasłem wyjściowym jest KRYZYS EKONOMICZNY - jest, był, będzie, a może nigdy go u nas nie było...?
Wejdź na profil R JAK REALIZM http://www.facebook.com/RJakRealizm lub...
Witam. Poszukuje tytułu filmu który leciał kiedyś (ok. 2-3 lata temu) na TV4 lub na TVN 7. Opowiadał on o grupie 5 (chyba) osób które ocalały z katastrofy lotniczej. Następnie te osoby zostały przeszkolone do walki z międzynarodowym terroryzmem. Może ktoś kojarzy ten film ??. Z góry dziękuję za pomoc :)
Opowiadał on o takiej pustej, bogatej dziewczynie, zawsze ubiarała sie tak "słodko", miała jakieś koleżanki i one swoja problemy typu co ubrac, z kim iść na dyskoteke. Wydawało mi sie on sie nazywał "słodkie kłamstewka" albo cos w tym rodzaju.... Pamięta ktoś ?
Witam.
[/]
TVP i BBC rozpoczynają pierwszą w historii wspólną produkcję fabularną - historyczny serial szpiegowski „Szpiedzy w Warszawie” na podstawie światowego bestsellera Alana Fursta pod tym samym tytułem. Zdjęcia rozpoczynają się już 11 kwietnia, premiera 4-odcinkowego serialu na antenie BBC4 i TVP1 została...
Witam, poszukuję serialu i filmu które leciały parę lat temu na TVN 7.
Serial opowiadał o mężczyźnie który cofnął się w czasie do momentu kiedy był nastolatkiem.
Pamiętam kawałek odcinka, gdy ojciec miał go nauczyć jazdy samochodem, miał takie
białe kombi czy limuzynę. Główny bohater przypominał sobie, gdy działo...
była emitowana na tvp 2 przed paru laty, bohaterem była gadająca kropla wody i kostka lodu, to dość ważne dlatego proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu