Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kolejny przykład widzowie "Jedynki" mieli jak na dłoni wczoraj wieczorem. Oglądając "Mamma Mia" błędów dało się dostrzec mnóstwo. Tłumaczka, Agnieszka Sobkowska, jedna z tych, co przyłożyli rękę do polskiej wersji "Mody na sukces" zrobiła fuszerkę. Szczególnie źle wypadły tłumaczenia piosenek - wszystkie bez wyjątku, a...

więcej

Pamietam jak w domu byla niewidoma dziewczyna mloda,,siedzaca na stoleczku niskim po drugiej stronie stolu,a naprzeciwko siedzialy dziewczyny ,ktore trzymaly nogi na stole i kpily z niej,kojarzy ktos?

Hej :) . Tutaj zadawajmy sobie pytania dotyczące filmu Pierwszej Miłości typu : "Wolałabyś/Wolłbyś".
Ok , a więc : Czy chcielibyście aby Marysia i Paweł znów byli razem?

Moze wie ktos gdzie mozna obejrzec serial Sos Mi Vida (Jestes moim życiem) wszystkie odcinki albo przynajmniej od 100 do 230<ostatniego> ?
Było na youtube ale chyba usuneli bo tylko urywki są :/
Jak znacie jakies linki to tez sie przydadzą :p

Pamiętam czołówkę : amerykańska rodzina jechała samochodem na biwak, nagle zatrzęsła się ziemia a oni wpadli w przepaść i przenieśli się w czasie do epoki dinozaurów. Kiedyś bardzo dawno temu ten serial leciał na tvp2 bodajże w czwartki do południa :) Ktoś pamięta nazwę??

Jest to polski dramat wojenny, osadzony najprawdopodobniej w realiach II wojny światowej.
Nie mogę znaleźć tego w Google... Nie są to "Zakazane piosenki", tylko coś nowszego i w
kolorze (przypuszczam lata 80. albo wczesne 90.). Pamiętam scenę z pijakiem, który zaczął
przezywać maszerujących Niemców i krzyczał:...

więcej

Niestety malo pamietam z tego,utkwila mi w pamieci scena glupia taka,jak dziewczyny (debilki jakies chyba)sikaly na grob(nie npamietam czy z zemsty),kojarzy ktos?

Pamiętam film o dwóch policjantach, ale gorzej ze szczegółami. Wiem, że jeden jest
Irlandczykiem, a drugi Afroamerykaninem. Spędzają trochę czasu w jakimś barze z szafą
grającą i wybierają jakieś ulubione utwory. Potem pamiętam inną scenę: Irlandczyk-
policjant opowiada swojemu partnerowi w samochodzie kawały o...

więcej

Fabuła była taka: Pewna nastolatka straciła matkę w wypadku samochodowym. Przygarnął ją dziadek. Pewnego razu odkrywa dom w lesie, w którym mieszka 2 kolegów. Zamieszkała ona z nimi a potem do domu wprowadził się jeszcze jakiś facet. Okazało się, że mieszkańcy tego domu są opętani jakąś klątwą. Wie ktoś co to za...

niektórzy lubią ten serial, a nawet uwielbiają.. Ja po oglądnięciu 1 odcinka miałam go serdecznie dość.. Wręcz żałosny! Te naciągane "śmieszne" sceny. Same nudy..
Oczywiście szanuje też zdanie innych.