Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jaki tytuł miał odcinek serialu Kiepskich w którym Ferdek i reszta stają do zawodów w piciu wódki . Proszę o pomoc . Z góry dziekuję

Wie ktoś może gdzie obejrzę nowy odcinek(18) sezonu 5 Plotkary, ale z napisami??
Z góry dzięki za info

Najlepsze forum fanów serialu Pretty Little Liars! Codziennie nowe informacje o obsadzie
oraz spojlery! Nie czekaj, zarejestruj się!

http://littleliars.cba.pl

Hazine

Witam serdecznie,
Ostatnio dyskutowałem ze znajomymi o tym jaka to szkoda, że nie ekranizuje się podań ludowych. Wtedy to gdzieś z głębokiej podświadomości wróciły do mnie obrazy dotyczące serialu któego bardzo bałem sie a zarazem z dziką fascynacją oglądałem. Seial dotyczył legend właśnie - pamiętam odcinek o kowalu...

więcej

Ostatnio chodzi mi po głowie anime,którego tytułu za cholerę nie potrafię sobie przypomnieć a które oglądałam w latach około 1999-2003 na siódemce. Fabuła polegała na tym,że jakiśtam mhoczny książę porywa (chyba) księżniczkę i trzyma ją w perle pod wodą. I on tam do niej przychodzi pod wodę i z nią oczymśtam gada a w...

więcej

Szukam filmu/serialu w którym jakąś ważną cechę odbywaja Katry Tarota.

POMÓŻCIE PROSZĘ

a zna ktoś/ pamięta może ktoś
był kiedyś serial albo na 1 albo na 2 był on o ludziach chyba kobiecie ktorej matka była tarotką. na wyspie albo czymś gineli ludzie i przy tych ludziach można było znaleźć karte tarota chyba....

więcej

Leciał jakoś w latach 90, był to serial jeśli się nie mylę o rodzinie policjantów, ojciec i
synowie, matka się chyba czymś innym zajmowała.
Z tym serialem kojarzy mi się tytuł "Policyjny klan", ale chyba to nie tak się nazywał, bo
nigdzie nie moge znaleźć.
Ostatni odcinek jaki oglądałam, to że jeden z tych...

http://www.mp3upload.ca/track/unknown/zagadka

Nie pamietam dokladnie,ale chyba o rycerzach jakos to bylo,,miejscami oraz na koncu samym byl super podklad muzyczny taki,specyficzny,,francuskiego wykonawcy ,kojarzy ktos?

Pamietam tylko ze dziewczyna trzymala nogi na stole,nie wie,czy na imprezie,czy jak,pozniej ktos wszedl,kojarzy ktos?