Czy ktoś z was ma może jeden z tych kanałów? Bo dla mnie nie jest dostępny, i mam pytanie.
Jest na nich program Top Class Premium prowadzony przez Janiaka.
No i w opisie programu jest zawsze napisane "Mariusz Kwiecień będzie przewodnikiem po świecie opery" I jestem ciekawa czy rzeczywiście, bo człowieka po prostu...
Co lepiej oglądać Teresę na TVN 7 czy Morze Miłości na TV4 ?
Obie telenowele lecą o 15.00 i nie wiem którą warto oglądać ?
Ostatnio przypomniał mi się jeden z odcinków serialu przygodowego, którego akcja rozgrywa się w średniowieczu. Serial opowiada o przygodach rycerza, z którym podróżują jego rudowłosa przyjaciółka i chyba giermek czy jakoś tak, a i mają jeszcze osła. W którymś z odcinków jakiś "czarny charakter" w postaci chyba też...
kiedys bardzo dawno leciał na tvp2 obecnie powtarza go tele5
Ma ktoś nagrane odcinki z 2 czy tele5 to obojętnie:)
http://fantasyflix.blogspot.com/2011/05/dark-knight-tv-series-2000.html?
zx=39f31f01eb648b71
Zapraszam na nieoficjalne Polskie Forum TWD, wszystko o serialu w jednym miejscu
http://www.thewalkingdead.cba.pl/
Jest to film animowany z lat 1999-2002 (wtedy był nadany). Chyba tylko jednoczęściowy.
Pamiętam grupę nastolatków, być może w jakimś lesie. Wiem, że ze sobą rozmawiają.
Jeden z nich stwierdza: "Dobrze, że wynaleziono światło", na co drugi "No pewnie, bo do
dziś oglądalibyśmy telewizję przy świecach", na co tamten...
Nie wiem, jak można tak zepsuć taki dobry program. Teraz zrobił się z tego Idol. Jurorzy wychodzą z założenia, że jak ktoś nie potrafi śpiewać to nie ma talentu. I w rezultacie w finale będziemy mieć prawie samych wokalistów. Co za dno! A dzieciak, który we wczorajszym programietak wspaniale tańczył breakdanca odpadł,...
więcejJedyne co pamiętam to pewien motyw przewodni, każdy odcinek zaczynał się tym, że do jakiegoś starszego faceta (chyba podobnego do Mikołaja) przychodziło dziecko z jakimś problemem, facet ten w czarodziejski sposób pomniejszał dzieciaka, otwierał malutkie drzwi (wielkości mysiej dziury), dzieciak wchodził tam i...