Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie,

To pytanie kieruje głównie do polaków za granicą.
Jak ogladacie polska telewizje nie uzywajac zadnych talerzy? Słyszalem ze na Freeview można ogladac teraz polskie programy na kanale 110.

Jak również na stronie polskaplus.tv.

Chodzi mi w szczególności o TVN jak również kanały o tematyce...

więcej

Hej :) Pamiętacie może tę bajkę? Może ktoś pamięta chociaż kawałek piosenki tytułowej po
polsku? Bo znalazłam jedynie po angielsku :) http://www.youtube.com/watch?
v=mBehjC2f0G8&feature=player_embedded#!

Z góry dziękuję bardzo :)

witam
poszukuję dokumentów o tematyce historycznej, ostatnio obejrzałem m.in....

Nie pamiętam tytułu serialu animowanego z lat 80-tych- strasznie mnie to męczy.

Generalnie jakaś planeta, otoczona polem siłowym. Klimat statków kosmicznych, jakiś najeźdźców i obrońcy w charakterystycznym statku kosmicznym. Nic więcej nie pamiętam. pomóżcie, bo się zamęczę !

pamiętam, że miałem jeden odcinek nagrany na VHS. była to spokojna bajka, a akurat ten
odcinek miał miejsce na jakiejś egzotycznej wyspie, na którą bohater albo bohaterowie
płyneli statkiem. tam odkryto, że ta wielka wyspa to tak naprawdę wielki żółw czy jakoś tak i z
pomocą łodzi podwodnej, i uderzeń nią...

które można gdzieś obejrzeć z polskimi napisami/lektorem?

Pierwszy z nich oglądałem gdzieś w połowie lat 90, szła na jakimś zwykłym polskim
programie w godzinach popołudniowych. Pamiętam z niego niewiele, jednak jedno jest
pewne - był mocno "poryty", wręcz chory. Głównym bohaterem jest jakiś cherlawy
jegomość, chyba jakiś spersonalizowany zwierzak. Ma on psa i kumpla -...

więcej

Genialny serial komediowy o amerykańskiej rodzinie. Historia przeciętnego mężczyzny z ogromną słabością do swojej pięknej żony oraz trójki swoich dzieci. Człowiek sukcesu w pracy - szef dobrze prosperującej firmy budowlanej, w domowych pieleszach zachowuje się wręcz na odwrót - wprowadzając zamęt swoimi głupawymi i...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam kiedys na polsacie lecial taki film czy serial bylo to chyba 5 lub 6 odcinkow kazdy mial inny podtytul trwal on po 90 - 100 minut. Serial zawsze pojawial sie pozno po godzinie 23. Byl tak detektyw czy policjant ktory podazal za tropem przstepcy. Film byl swietny i pamietam ze czesto w tym filmie pojawial sie...