W tym roku (maj-czerwiec) Canal+/Canal+film wyemitował chyba animację
krótkometrażową (wniosek wyciągnięty na podstawie braku tytułu ów produkcji w wszelkich
programach tv). Tematem była kryminalistyka para podróżująca autostopem zaczęła snuć
fantazję o tym co by było gdyby kierowca okazał się mordercą, pokazane...
Witam.
Poszukuję tytuł serialu, który prawdopodobnie był wyświetlany w latach 90. w tvp.
Z tego co jestem sobie w stanie przypomnieć to był on bardzo podobny do "Z archiwum X", podobny klimat i przypadki.
Odcinek, który kojarzę (chyba pierwszy odcinek, ale nie jestem pewien) był o nauczycielce, która każdego dnia o...
Ostatnio zacząłem oglądać seriale na telefonie, bo prace mam taką, że na kawiarni głównie się nudzę:) obejrzałem całą rodzinę Borgiów. jakość była zadowalająca. Zacząłem oglądać kompanię braci, ale tutaj jest pewien problem, ponieważ często jakość jest taka sobie a niektóre odcinki są niedostępne na telefon (oglądam...
więcejSzukam serialu co kiedyś leciał.. to jest amerykański serial..był o 2 dziewczynek czasy western i potem miały najmłodsza 3 siostrę i w sklepie zawsze była niedobra dziewczynka z kręconymi włosami, blondynka coś było z cukierkami.. gdyby ktoś pamiętał tytuł serialu byłabym szczęśliwa jest podobne do Pani Doktor Quenn,...
więcej
Szukam tytułu serialu brytyjskiego, opowiadającego o policjancie, który zapada w śpiączkę (prawdopodobnie) i przenosi się do lat 70', gdzie też jest policjantem. Nie jest jasne, czy rzeczywistość to te lata 70', czy to tylko wytwór jego umysłu...
Oglądałem urywki tylko dwóch odcinków, zdaje się, że na bbc...
Witam. Opiszę Wam 2 seriale i 1 film - zna ktoś może tytuły ?
1. Serial z dziewczyną, która zamieniała się w "kałużę wody" Pamiętam, że bodajże leciało
to na TVP1. Akcja bodajże działa się w USA, charakterystyczne widoki.
2. Film o dziecku, które wpadło do jakiejś rury kanalizacyjnej. Bawiło się z innymi, matka...
Witam wszystkich ! Pomóżcie, proszę - kto jest autorem dialogów w "Czterdziestolatku" ??? Nigdzie nie mogę tego znaleźć ... . Nos mi podpowiada, że to jednak nie KTT, ani Gruza ... . Kto zatem ??? Czy obecność Tyma na planie nie była przypadkowa ???
Byłbym szczerze zobowiązany za odpowiedź. Ukłony !
Mam pytanie dotyczace pewnego serialu dokumentalnego, ktory kiedys byl puszczany w telewizji poslkeij. Byla to seria ogolnie o zwierzetach. Dokladniej ludzie w tej serii porownywali rozne zwierzeta by w danym odcinku nzalezc jakies najlepsze z konkretna cecha. Np. pamietam odcinek, w ktroym poszukiwali najszybszego...