Szukam bajki, którą oglądałem będąc dzieckiem, było to jakieś 13-15 lat temu. Pytałem już wielu znajomych, ale nikt nie wiedział o co mi chodzi. Nie pamiętam też na jakim kanale leciała.
Bajka opowiadała historie młodzieńca, który podróżował po różnych krainach, w każdej krainie inne stworzenia. Młodzieniec ten...
Był wyświetlany w tvp ponad 20 lat temu.Był to serial amerykański.Główni bohaterowie to
dwie dziewczyny-blondyna i brunetka,oraz chłopak-murzyn, którzy razem mieszkali.Blondyna
miała romans ze swoim nauczycielem a później wzięła ślub z facetem który był od niej dużo
starszy.Tę rolę grał aktor który został...
Witam,
prosiłbym znawców z forum o pomoc, jakiś czas temu zakończyłem oglądanie serialu LOST i muszę powiedzieć, że bardzo tego żałuję, a żałuję z tego powodu, że serial był genialny! Dla mnie to po prostu serial życia! Wcześniej nieznani lub mało znani aktorzy których bardzo polubiłem, zżyłem się z nimi, i z wielką...
Wierna adaptacja powieści Johna Steinbecka zrealizowana dla potrzeb małego ekranu. Rozgrywająca się od 1890 r. do wybuchu I wojny światowej, tragiczna historia rodziny Trusków, naznaczonej - przechodzącym z pokolenia na pokolenie - piętnem "Kaina i Abla".
Powalająca muzyka Lee...
czy ktos zna tytuł filmu(bajki) bodajze z lat 90 o chlopaku ktory w dzicinstwie stracil ojca, ktory uciekajac przez zloczyncami zdazyl go ukryc w jaskini. Pogoda byla burzowa.
Chlopaka w dziecinstwie ugryzla żmija, pozniej dorastal walczyl pod okiem swojego mistrza i pokonal zabojcow swojego ojca. prosze o pomoc
jak w temacie, byl to serial lub film (dokladnie nie pamietam) o chlopcu ze slaska.
wychowywal sie w bardzo biednej rodzinie, latal z kolegami, zbieral zlom, butelki, w
miedzyczasie mial komunie, ogolnie jego zycie. z tego, co kojarze, to byl chory. po jakims
czasie wyjechal na pewien czas do jakiejs rodziny...
Co myślicie o naszych kanałach muzycznych w TV.
Ode mnie:
MTV - wiecznie jakieś programy, Date my mom, Next, Tila Tequila (czy jak to się pisze), Hoogan, no dajcie spokój, tam chyba muzyka leci z godzinę dziennie.
VH1 - Tu już trochę więcej muzyki, z 3 godziny dziennie, a od 17 comedy central family (to już w...
Witam ,podajcie proszę tytuły seriali powiązanych z wampirami.Wymienię kilka które znam
czysta krew
pamiętniki wampirów
Baffy postrach wampirów
więzy krwi
Seriale mogą być nowe jak i stare,również mile widziane seriale o zombiakach, nagranie takich seriali prosiła mnie siostra, ja się nie interesuje taka...