Witam. Chciałabym zwrócić się do Was z prośbą o polecenie mi jakiś dobrych seriali, które
widzieliście i których tytuły możecie podać z czystym sercem.
Chodzi mi głównie o thrillery, w których panuje... ''niewyjaśniona'' tajemnica. Coś
podobnego do Wyspy Harpera, El Internado, Person's Unknown, LOST, Horoskopu...
Na złość mi zrobiła właśnie telewizja TV4 i wbrew informacji podanej w programie, puścili
właśnie Johnny Mnemonic, zamiast oczekiwanego Leona ;/ Dlaczego??
Kiedyś oglądałem bajke o męszczyżnie który posiadał kamień dzięki któremu mógł zmieniać się w wojownika. Istniały też inne kamienie, a ten kto je zdobył mógłbyć najpotęrzniejszy. Chę ją jeszcze raz obejżeć ale nie pamientam jak się nazywała.
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z góry dziękuje z każdy tytuł.
Przeanalizujmy polskie seriale. Najlepiej tasiemcowe. "M jak Miłość", "Klan", "Plebania"-czego one uczą?- jeżeli ktoś znajdzie rzeczową odpowiedź, niech mi napisze, chętnie się dowiem. Niby powstaje np. tvp historia, ale i tak większość obywateli nie ma do niej dostępu, zostają wyżej wymienione seriale na lekki, zimowy...
więcej
W tym roku (maj-czerwiec) Canal+/Canal+film wyemitował chyba animację
krótkometrażową (wniosek wyciągnięty na podstawie braku tytułu ów produkcji w wszelkich
programach tv). Tematem była kryminalistyka para podróżująca autostopem zaczęła snuć
fantazję o tym co by było gdyby kierowca okazał się mordercą, pokazane...
Witam.
Poszukuję tytuł serialu, który prawdopodobnie był wyświetlany w latach 90. w tvp.
Z tego co jestem sobie w stanie przypomnieć to był on bardzo podobny do "Z archiwum X", podobny klimat i przypadki.
Odcinek, który kojarzę (chyba pierwszy odcinek, ale nie jestem pewien) był o nauczycielce, która każdego dnia o...
Ostatnio zacząłem oglądać seriale na telefonie, bo prace mam taką, że na kawiarni głównie się nudzę:) obejrzałem całą rodzinę Borgiów. jakość była zadowalająca. Zacząłem oglądać kompanię braci, ale tutaj jest pewien problem, ponieważ często jakość jest taka sobie a niektóre odcinki są niedostępne na telefon (oglądam...
więcejSzukam serialu co kiedyś leciał.. to jest amerykański serial..był o 2 dziewczynek czasy western i potem miały najmłodsza 3 siostrę i w sklepie zawsze była niedobra dziewczynka z kręconymi włosami, blondynka coś było z cukierkami.. gdyby ktoś pamiętał tytuł serialu byłabym szczęśliwa jest podobne do Pani Doktor Quenn,...
więcej