Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam bajki animowanej, która leciała w telewizji ok. 10 lat temu na Polsacie lub TVN-ie.

Opowiadała ona chyba o wojownikach, a podczas trwania tej bajki trzeba było szukać jakiegoś stworka (?), a na koniec pokazywano w którym momencie bajki on się pojawił. Informacji niewiele ale może komuś przypomni się...

więcej

W stosunku do seriali nie ma chyba czegoś takiego jak Top 250 na IMDB, więc próbuję ustalić taki ranking na własną rękę. Z tego co do tej pory widziałem najwyższe oceny mają te oto seriale :

The Wire - 9.7
Arrested Development - 9.7
Band of Brothers - 9.6
The Sopranos - 9.5
Twin Peaks - 9.4
Oz - 9.3
Six Feet...

więcej

Hej;) kiedyś leciał w telewizji ( może leci nadal) serial o grupce ludzi, którzy wędrowali po między chyba równoległymi ziemiami. Mieli takie urządzenie, które ich przenosiło i szukali swojego świata. Zawsze chyba mieli ograniczony czas do otwarcia takiego niebieskiego tunelu czy czegoś takiego. Będę bardzo wdzięczna...

więcej

Cześć. Jak byłem mały ogłądałem pewną bajkę nie pamiętam na jakim kanale. Akcja toczyła sie w kosmosie. Pięciu może sześciu bohaterów. Znajdowali sie oni na statku kosmicznym a w razie potrzeby opuszczali go wsiadając do swoich robotów podobnych do tego z Avatara z jednej z finałowych scen. Jeden robot był żółty,...

Poszukuje nazwy polskiego serialu dla dzieci o misiu, który zamienił się w duzego chodzącego misia. Akcja dziala sie chyba podczas zimy.. Proszę o pomoc..

Wie ktoś jak się nazywa serial, o gościu, który współpracuje z policją i czyta z twarzy przesłuchiwanych, czy kłamią, cz coś ukrywają. Serial kilka razy oglądałem na Canal+, albo na Canal+Film

Szanowni Państwo

My fani serialu „Rodzina Zastępcza” zwracamy się do zarządu stacji POLSAT S.A. z prośbą o wznowienie tego serialu który to zniknął z anteny w 2009 roku.

Chcemy aby wznowiono produkcję serialu ponieważ był to najlepszy serial jaki stacja POLSAT emitowała. Nie rozumiemy do końca czemu produkcja...

Mam pytanie Jak mam dodać Serial ?
kliknęłam w "+ Serial"
wszystko tam powpisywałam i pisze : Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem . . . . . . i liczby . co mam robić dalej ? Jeśli już było to przepraszam . ; )

Serial opowiadał o szkole dla dziewcząt u zakonnic. Kilkuodcinkowy, leciał jakieś 2 lata
temu na puls, czy tv5 (jakimś takim programie). Proszę o pomoc w poszukiwaniach

Piszcie jak wyobrażacie sobie następne odcinki waszych ulubionych seriali. Co byście chcieli zobaczyć, kogo połączyć w pary, kogo uśmiercić a może też stworzyć nową postać. Piszcie jak macie jakieś pomysły!!!