Witam!
Dla zainteresowanych ktym serialem mam pytanie kto wie gdzie mozna zobaczyc odcinki ??
online lub scignac wszystkie a jak nie to aby od 4 wzwyz prosilbym o odpowiedz bardzo mi
zalezy dzieki z gory :))
witam
poszukuję tytułu pewnego serialu, który oglądałm chyba na TVP1 albo TVP2.
W każdym odcinku umierała jakaś osoba, duch tej osoby wychodził z ciała i spotykał chyba
anioła, który pokazywał tej osobie jaki błąd popełniła i dawał szanse na naprawienie tego.
Jeżeli się to udało to powracał im życie czy cos... To...
Witam!
Mam kolejną prośbę dotyczącą reklamy, a mianowicie, szukam najnowszej reklamy Oral-B, w której czarnowłosa pani, konsultuje się z dentystą, a potem myje zęby.
Szukam, a nie mogę znaleźć. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Witam!
Poszukuje najnowszej reklamy McDonald's, tej, która leci teraz w telewizji: "Wielkie rapowanie w McDonald's" (czy jakoś tak :D)
Może ktoś znalazł, albo nagrał?
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Witam. Czy ktoś może mi pomóc odnaleźć tytuł filmu emitowanego w tvp gdzieś w połowie lat 70-tych. O ile pamiętam był nadawany pod tytułem :BAXTER" i był prod. francuskiej . Opowiadał historię chłopca z wadą wymowy "R" i wieloma problemami. Był wzruszający. Niewiele więcej pamiętam. może ktoś mi pomoże go odszukać.
Witam. Poszukuję nazwy serialu, który leciał kiedyś w Telewizji, bodajże TVN lub Polsat.
Był to polski serial, niestety nie było dużo odc. około 10.
Jeden aktor grał 2 bliźniaków, jeden był "zły" drugi "dobry".
Była to komedia, trochę dziwna ;]
Leciał zawsze o około 22, co tydzień odc.
Może ktoś pamięta.
Skala zjawiska jest dość duża. W związku z czym niech temat ten poświęcony będzie dla wszystkich, którzy pamiętają tytuł filmu z TV, a na filmwebie nie mogą go odnależć, gdyż skatalogowany został pod zupełnie innym tytułem.
Ja zacznę, poszukuję następujących filmów, których tytuły telewizja przedstawiła...
Serial pochodził z lat 90-tych może 80-tych, przedstawiał historię kariery głównego bohatera w wielkiej korporacji, sieć intryg, oszustw, walki o dużo pieniądze i wielki wyścig szczurów. Za pomoc z góry dziękuje :-)
Witam!
Pamiętam z dzieciństwa kanał Fox Kids. Chciałbym wiedzieć kto posiada prawa do
emisji tych kreskówek. Wiele z nich było zdubbingowanych. Uważam, że skoro i tak nie
są emitowane to mogłyby być udostępnione w internecie. Zapewne jest wiele osób
chcących obejrzeć je ponownie. Teraz gdy włącza się TV wogule...