Cześć. Jak byłem mały ogłądałem pewną bajkę nie pamiętam na jakim kanale. Akcja toczyła sie w kosmosie. Pięciu może sześciu bohaterów. Znajdowali sie oni na statku kosmicznym a w razie potrzeby opuszczali go wsiadając do swoich robotów podobnych do tego z Avatara z jednej z finałowych scen. Jeden robot był żółty,...
Poszukuje nazwy polskiego serialu dla dzieci o misiu, który zamienił się w duzego chodzącego misia. Akcja dziala sie chyba podczas zimy.. Proszę o pomoc..
Wie ktoś jak się nazywa serial, o gościu, który współpracuje z policją i czyta z twarzy przesłuchiwanych, czy kłamią, cz coś ukrywają. Serial kilka razy oglądałem na Canal+, albo na Canal+Film
Szanowni Państwo
My fani serialu „Rodzina Zastępcza” zwracamy się do zarządu stacji POLSAT S.A. z prośbą o wznowienie tego serialu który to zniknął z anteny w 2009 roku.
Chcemy aby wznowiono produkcję serialu ponieważ był to najlepszy serial jaki stacja POLSAT emitowała. Nie rozumiemy do końca czemu produkcja...
Mam pytanie Jak mam dodać Serial ?
kliknęłam w "+ Serial"
wszystko tam powpisywałam i pisze : Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem . . . . . . i liczby . co mam robić dalej ? Jeśli już było to przepraszam . ; )
Serial opowiadał o szkole dla dziewcząt u zakonnic. Kilkuodcinkowy, leciał jakieś 2 lata
temu na puls, czy tv5 (jakimś takim programie). Proszę o pomoc w poszukiwaniach
Piszcie jak wyobrażacie sobie następne odcinki waszych ulubionych seriali. Co byście chcieli zobaczyć, kogo połączyć w pary, kogo uśmiercić a może też stworzyć nową postać. Piszcie jak macie jakieś pomysły!!!
Witam!
Dla zainteresowanych ktym serialem mam pytanie kto wie gdzie mozna zobaczyc odcinki ??
online lub scignac wszystkie a jak nie to aby od 4 wzwyz prosilbym o odpowiedz bardzo mi
zalezy dzieki z gory :))
witam
poszukuję tytułu pewnego serialu, który oglądałm chyba na TVP1 albo TVP2.
W każdym odcinku umierała jakaś osoba, duch tej osoby wychodził z ciała i spotykał chyba
anioła, który pokazywał tej osobie jaki błąd popełniła i dawał szanse na naprawienie tego.
Jeżeli się to udało to powracał im życie czy cos... To...