Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam godnych polecenia seriali 13 odcinkowych.
Jak też Anime super moce samurajowie ninja demony bo jakoś nie umiem szukać w bazie
strona bo stronie :P
oglądałeś mało znany serial który jest godny polecenia wymień go w tym poście

Czy ma ktoś napisy do wszystkich sezonów Rob i Big lub cz ktoś posiada z lektorem
nagrywane z MTV bo ja w necie nie mogę znaleść tych 2 opcji

Czy nie sądzicie że JOHNNY to najlepszy aktor wszechczsów?? Bo ja tak myślę.. więc jeżeli macie jakies newsy na jego temat to napiszcie cos...

Witam. Od długiego czasu nie daje mi to spokoju. Szukam serialu animowanego, przypuszczam że z lat 70-80. Nie pamiętam czy była to polska produkcja, choć to całkiem możliwe. Opowiadał o grupie przyjaciół, zwierząt z Afryki, pamiętam, że były wśród nich lew, zebra i pawian, który chyba wiecznie wpadał w kłopoty....

Film był o młodej dziennikarce, która miała chłopaka o imieniu Dereck, pasjonował się hockeyem. Dziennikarka za namową swojej przełożonej w pracy postanowiła dotrzeć do byłych dziewczyn Derecka (m.in. pani ginekolog, kucharki, modelki). Gdy wszystkiego się dowiedziała, okazało się, ze materiały przez nią zebrane...

cześć mam pytanko o jakbyście znali jakieś kreskówki typu w których akcja dzieje się w średniowieczu ( może być w nim nieco magii ) . Najlepiej gdyby kreskówka byłaby do wakfu podobna proszę o szybkie propozycje dziękuję .

Bajka leciała prawdopodobnie na Canal + albo Cartoon Network, czy coś w tym stylu , dosyć dawno, może nawet 10 lat temu.
Był w niej facet, który miał szarego, dosyć uczłowieczonego psa, chyba chodził na dwóch nogach.

Pies ten zawsze kiedy jego właścicielowi się to przydarzyło, wyszydzał to charakterystycznie ruszając...

więcej

Znacie jakieś g33kowskie sitcomy poza "The Big Bang Theory" i "IT Crowd" ? Obejrzałem oba, czekam teraz na następne sezony. Znacie może inne seriale z żartami o cząstkach subatomowych lub wyższości Unixa nad resztą oesów ?

Szukam francuskiego serialu z lat 70. Główną bohaterką była dziewczyna, która związała się z chłopakiem wezwanym na front wojenny. Miała z nim synka. Kontakt im się urwał po jakimś czasie, więc pomyślała że zginął. Po wielu latach jednak odnalazł się i spotkał z synem. Niestety dokładniej fabuły nie pamiętam. Będę...

Witam.

Piszę tego posta, ponieważ chciałabym dowiedzieć się tytułu pewnej serii. Leciało to jakieś 8-10 lat temu (nie pamiętam dokładnie) na jedynce czy na którymś z ogólnodostępnych kanałów, miało kilkanaście odcinków. Pokazana była historia Ziemi od początku do bodaj czwartorzędu, kiedy pojawili się ludzie. Za nic...

więcej