Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Poszukuję numerów Z Archiwum X wydawanych swego czasu przez Deagostini. Do pełnej
kolekcji brakuje mi książeczek od 41 do 53. Ma ktoś może do odsprzedania te numery ?

Z tego co pamiętam było to kilku (3 lub 4,ale pewna tez nie jestem) odcinkowy serial.
Dziewczyna, w której zakochał się chłopak (wilk? wilkołak? pamiętam tylko wystający ogon).
W ostatnim odcinku okazuje się, ze ona jest w ciąży. Pamiętam sporo nawiązań do
Królewny Śnieżki, między innymi scenę z samą Królewną. Z...

lubie seriale http://formlinkus.com/news0042.php

Kiedyś leciał w TV, na TVP2 chyba. Generalnie fantasy pełną gębą, była jakaś dziewczyna wokół której wszystko się kręciło, chyba szukała ojca ale nie jestem pewien i generalnie w tym mieście byli też jeźdźcy jakichś latających bestii (chyba jak płaszczki wyglądały ale nie jestem pewien). Był jakiś koleś, który chciał...

więcej

Jest to serial starszy o chłopcu który musiał szukać części ,,układanki", żeby je znaleść przenosił się jakoś ,,magicznie" w różne miejsca. Musiał chyba złożyć tą układankę żeby odnaleść dzięki niej matkę(ale nie jestem pewna bo nie pamiętam tego dobrze) POMÓŻCIE!!!!

Szukam napisów do sezon 5 odcinek 3 i do odcinka specjalnego. Pobrałam już chyba ze 30 nie pasują. Może ma ktoś???

Ostatnio na AXN, albo Foxlife, albo innym kanale widziałam zapowiedź serialu o rodzinie,
która przeprowadza się do jakiegoś miasteczka, w którego sąsiedztwie mieszkają wampiry.
Ktoś wie jak on się nazywa?

Szukam innych seriali, podobnych do "Wire in the blood", ale przede wszystkich takich, których przewodnim motywem jest praca profilera.

Możecie również wymienić ciekawsze seriale kryminalne, z chęcią się z nimi zapoznam :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Proszę sie zapisywać Ci którzy posiadają tą niezwykłą telewizję ! I Dawać różne tematy :)

Kiedyś w telewizji leciał stary serial detektywistyczno - kryminalny , gdzie pewien detektyw rozwjazywal rozne sprawy (przewaznie morderstwa) na koniec kazdego odcinka zbierał podejrzanych w pokoju i wyjasnial ktora osoba jest winna popelnienia zbrodni. Kazdy odcinek przewaznie konczyl sie w ten sposob (grupa...