Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Witam, poszukuję serialu animowanego nadawanego na RTL7, serial opowiada o
mieszkańcach afryki: stado gnu (liderem jest samotny gnu z synem-kiedyś ów zwierzę
wyprowadziło swoje stado nawet na księżyc), dwa lwy?(samiec adorujący samicę-ona w
jednym z odcinków straciła głos), słoń Eugeniusz (cham rozdeptujący...

Witam

Był kiedyś taki mini serial 6 - 8 odcinków - angielski chyba o rodzinie w której z pokolenia na pokolenie przechodził diament ze skazą który to pra pra pra dziadek ukradł z kopalni.
Pamiętam iż w czołówce był diament. Proszę o podanie tytułu jeśli ktoś pamięta.

gg: 118488 lub...

Szukam odcinka Ostrego Dyżuru w którym recepcjonista Jerry i pielęgniarz E-Ray są przekonani, że E-Ray oddziałuje na przedmioty elektroniczne ponieważ psuja się przy nim. Może mi pomożecie? Jaki to sezon i odcinek?

Witam. Męczy mnie od jakiegoś czasu nazwa pewnej bajki. Była chyba w odcinkach,
niewiele z niej pamiętam, wiem, że się jej kiedyś bałam. Pamiętam, że bohaterem był chyba
człowiek karaluch który miał jakiegoś przyjaciela i zły bohater chciał coś zrobić z księżycem
(albo słońcem) zniszczyć, albo nanieść laserem...

Bardzo mi przykro, ale pamiętam niewiele. Serial leciał w telewizji i ukazał się prawdopodobnie na kasetach VHS. Fabuła koncentrowała się na tym, że morza pochłaniała tzw "czarna woda" coś w rodzaju smoły, która wciągała statki, bohaterem był młody chłopak, który szukał, czegoś żeby powstrzymać katastrofę. Pamiętam...

Jutro w telewizji zostanie pokazany niezly filmik "Meska sprawa", który od jakiegoś czasu wygrywa co ważniejsze festiwale, a nwet będzie ubiegła się o Oscara w kategorii "najlepszy film krótkometrażowy". Sęk w tym, że film zostanie wyemitowany w TVP2 o rewelacyjnej godzinie 0:20, kiedy to wiekszosc obywateli spi, a nie...

więcej

wczoraj widziałam reklamę z Zośką Loren, i przestanę kupować makarony Tej firmy, zrestą jestem makaronowo-ryżowa, i zdecydowanie wolę makarony made in italy,ewentualnie....greckie.

użytkownik usunięty

Zapraszam na nową stronę o serialu "Przyjaciele"
www.friendsite.republika.pl

Po raz pierwszy spotykam się z podobnym zjawiskiem. Mianowicie z przenoszeniem filmu z telewizji do kina. Chodzi mi o film "100 dziewczyn i ja" Jakiś czas temu (może pół roku) widziałem ten film w telewizji HBO pod tytułem "Setka dziewcząt". Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi? Zrozumiałbym gdyby film ten był nakręcony...

więcej

...Podczas oglądania 'Okupu', skądinąd bardzo dobrego filmu, przepełniła się czara goryczy - wspaniały Polsat urządzał co 20 minutek przerwy na reklamy, a przed dziewiątą nawet zaczęli sobie w kulki lecieć (zresztą ku uciesze mojej małej siostry - "mama, ziobać - lololowe ciulki"). Po tym wszystkim doszedłem do pewnego...

więcej