Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Piszę tego posta, ponieważ chciałabym dowiedzieć się tytułu pewnej serii. Leciało to jakieś 8-10 lat temu (nie pamiętam dokładnie) na jedynce czy na którymś z ogólnodostępnych kanałów, miało kilkanaście odcinków. Pokazana była historia Ziemi od początku do bodaj czwartorzędu, kiedy pojawili się ludzie. Za nic...

więcej

użytkownik usunięty

Witam, poszukuję serialu animowanego nadawanego na RTL7, serial opowiada o
mieszkańcach afryki: stado gnu (liderem jest samotny gnu z synem-kiedyś ów zwierzę
wyprowadziło swoje stado nawet na księżyc), dwa lwy?(samiec adorujący samicę-ona w
jednym z odcinków straciła głos), słoń Eugeniusz (cham rozdeptujący...

Witam

Był kiedyś taki mini serial 6 - 8 odcinków - angielski chyba o rodzinie w której z pokolenia na pokolenie przechodził diament ze skazą który to pra pra pra dziadek ukradł z kopalni.
Pamiętam iż w czołówce był diament. Proszę o podanie tytułu jeśli ktoś pamięta.

gg: 118488 lub...

Szukam odcinka Ostrego Dyżuru w którym recepcjonista Jerry i pielęgniarz E-Ray są przekonani, że E-Ray oddziałuje na przedmioty elektroniczne ponieważ psuja się przy nim. Może mi pomożecie? Jaki to sezon i odcinek?

Witam. Męczy mnie od jakiegoś czasu nazwa pewnej bajki. Była chyba w odcinkach,
niewiele z niej pamiętam, wiem, że się jej kiedyś bałam. Pamiętam, że bohaterem był chyba
człowiek karaluch który miał jakiegoś przyjaciela i zły bohater chciał coś zrobić z księżycem
(albo słońcem) zniszczyć, albo nanieść laserem...

Bardzo mi przykro, ale pamiętam niewiele. Serial leciał w telewizji i ukazał się prawdopodobnie na kasetach VHS. Fabuła koncentrowała się na tym, że morza pochłaniała tzw "czarna woda" coś w rodzaju smoły, która wciągała statki, bohaterem był młody chłopak, który szukał, czegoś żeby powstrzymać katastrofę. Pamiętam...

Jutro w telewizji zostanie pokazany niezly filmik "Meska sprawa", który od jakiegoś czasu wygrywa co ważniejsze festiwale, a nwet będzie ubiegła się o Oscara w kategorii "najlepszy film krótkometrażowy". Sęk w tym, że film zostanie wyemitowany w TVP2 o rewelacyjnej godzinie 0:20, kiedy to wiekszosc obywateli spi, a nie...

więcej

wczoraj widziałam reklamę z Zośką Loren, i przestanę kupować makarony Tej firmy, zrestą jestem makaronowo-ryżowa, i zdecydowanie wolę makarony made in italy,ewentualnie....greckie.

użytkownik usunięty

Zapraszam na nową stronę o serialu "Przyjaciele"
www.friendsite.republika.pl

Po raz pierwszy spotykam się z podobnym zjawiskiem. Mianowicie z przenoszeniem filmu z telewizji do kina. Chodzi mi o film "100 dziewczyn i ja" Jakiś czas temu (może pół roku) widziałem ten film w telewizji HBO pod tytułem "Setka dziewcząt". Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi? Zrozumiałbym gdyby film ten był nakręcony...

więcej