Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byl kiedyś taki serial chyba na tvn7. Opowiadał o tajnej agencji walczącej z potworami czy czymś w tym stylu. Siedzibę mieli ukryta za pralnią.
Na wyjazdy jeździł koleś z panienką, a w bazie siedział taki nerd co to wszystko wiedział. Czasami pomagał im taki karzeł.

Pamiętam że raz walczyli z obudzonym smokiem,...

Proszę o pomoc.
Z jakiej bajki jest ta postać?

http://imageshack.us/photo/my-images/32/26883516849346655056010.jpg/

Od jakiegos czasu mam w głowie pewien pomysł ale niestety nie wiem jak go zrealizować. Z pewnościa mam wielu poprzedników którym również się to nie udało;/ Mianowicie w mojej głowie urodzil sie pomysł na serial. Może powiem cos o nim - postarajcie wyo brazic sobie cala scene jako scene komediowa :) kazde ujęcie...

użytkownik usunięty

Niedawno zamieniłem się ze szwagrem telewizorami.Nie chciała mu wejść jakaś gra i
dlatego.
Na tamtym telewizorze co zamieniłem go był TV Puls,a na tym co teraz mam nie ma.Jak
chce go włączyć to pokazuje się tylko niebieski obraz.Do tej pory nie przeszkadzał mi brak
Pulsu,ale w tym tygodniu leci na tym programie...

więcej

kojarzy ktos taki serial o takim wloczedze z kula z promieniami ; bylo to z jakies 10 lat temu ;glowny bohater mial na imie maks wiecej nie pamietam

Kilkanaście chyba lat temu na tvp1 bądź tvp2 bodajże w okolicach przedpołudniowych w niedziele lub soboty leciał serial opowiadający o dużej grupie dzieci/młodzieży, które, z tego co pamiętam, jako jedyne przeżyły katastrofę, w której zginęli wszyscy dorośli i muszą sobie radzić sami. O ile mnie pamięć nie myli, to...

Witam wszystkich.
proponuję nowy wątek dotyczący najgorszego i najgłupszego filmu, jaki dotychczas udało wam się obejrzeć.
Dla mnie to byla "Smierć w Wenecji"
Totalna porażka.
A jakie są wasze typy?

Pamieta ktos tytul szalonej (prawdopodobnie brytyjskiej) komedii ktora miala miejsce w
szpitalu. Szefem byla prawdopodobnie (z tego co pamietam) szalona siostra przelozona.
Serial byl emitowany cos kolo 93-94 (to nie jest akurat pewne) na bodajze TVP 2
wieczorami. Kojarzy ktos??

KTO WASZYM ZDANIEM JEST NAJPRZYSTOJNIEJSZYM ODTWÓRCĄ ROLI WAMPIRA W PRODUKCJACH O TAKIEJ TEMATYCE?????

Serial fantasy o ktory mi chodzi był emitowany jakies 5-8 lat temu na tvp1. Miało to miejsce we wakacje, zazwyczaj ranem (9-10). Serial opowiadał o rodzenstwie (było ich 2 albo 3, najstarsza dziewczyna) , ktore zosało uwiezione na tajemniczej wyspie gdzies na karaibach. Ich ojciec był programista i stworzył jakis...