Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Otóż dobrych kilka lat temu w naszej tv emitowana była telenowela (zapewne produkcji meksykańskiej / kolumbijskiej / wenezuelskiej lub w podobie).
To co zapamiętałam to, że akcja działa się między innymi w jakiejś szkole, gdzie uczęszczała bohaterka (to była raczej żeńska szkoła). Bardzo charakterystyczne było to, że...

więcej

Czy ktoś z was wie jak nazywa sie piosenka w filmie Taxi 2 jak Emilian goni tych ninja ?

Leciał kiedyś w tv wydaje mi się że dużo przed 2000r. Był on o rodzinie policjantów, ojciec i synowie, matka raczej nie. Kojarzy mi się tytuł "Policyjny klan", ale nigdzie takiego tytułu nie znalazłam, więc chyba nie tak to się nazywało.
Jeśli ktoś zna tytuły seriali gdzie byli policjanci w rodzinie to napiszcie, może...

więcej

... o rosyjskim ośrodku szkolenia kosmonautów. Leciał daaawno temu w telewizji publicznej. Nikt z moich znajomych tego nie pamięta i już zaczynam wierzyć, że to wytwór mojej ówczesnej dziecięcej wyobraźni.
A może jednak nie? ...

Witam poszukuję jakiegoś fajnego serialu komediowego w klimatach takich seriali jak:
Przyjaciele, Diabli nadali, Jim wie lepiej, Jak poznałem waszą matkę, Różowe lata 70, Dwóch i pół.

Chciałabym jeszcze raz oglądnąć odc. 205 serialu "Na dobre i złe". Nie mogę jednak znaleźć go w internecie. Ma ktoś jakiś pomysł?

Hej!
Poszukuje telenoweli dokumentalnej "Przedszkolandia" i filmu Barbary Pawlowskiej "Dasza".

hej, potrzebuje tytul serialu z lat mlodosci, juz nie pamietam 80 czy 90, byl w polskiej TV... raczej w weekendy, raczej dla mlodziezy...

tyle co pamietam: byly jakies dzieci, chyba porwane albo zagubione, jakies straszne lasy i jezioro, dzieci tam chodzily, chociaz nie powinny... serial byl straszny i mistyczny,...

więcej

znacie jekieś seriale kryminalne i medyczne?

to był film o 10 albo 14 chłopcu który odziedziczył ogród zoologiczny po swoim starym. Ten serial był produkcji australijskiej albo nowozelandzkiej, niestety zapomniałem jaki nosił tytuł, pamiętam jednak że będąc dzieciakiem bardzo go lubiłem, byłbym wdzięczny za pomoc.