Otóż dobrych kilka lat temu w naszej tv emitowana była telenowela (zapewne produkcji meksykańskiej / kolumbijskiej / wenezuelskiej lub w podobie).
To co zapamiętałam to, że akcja działa się między innymi w jakiejś szkole, gdzie uczęszczała bohaterka (to była raczej żeńska szkoła). Bardzo charakterystyczne było to, że...
Leciał kiedyś w tv wydaje mi się że dużo przed 2000r. Był on o rodzinie policjantów, ojciec i synowie, matka raczej nie. Kojarzy mi się tytuł "Policyjny klan", ale nigdzie takiego tytułu nie znalazłam, więc chyba nie tak to się nazywało.
Jeśli ktoś zna tytuły seriali gdzie byli policjanci w rodzinie to napiszcie, może...
... o rosyjskim ośrodku szkolenia kosmonautów. Leciał daaawno temu w telewizji publicznej. Nikt z moich znajomych tego nie pamięta i już zaczynam wierzyć, że to wytwór mojej ówczesnej dziecięcej wyobraźni.
A może jednak nie? ...
Witam poszukuję jakiegoś fajnego serialu komediowego w klimatach takich seriali jak:
Przyjaciele, Diabli nadali, Jim wie lepiej, Jak poznałem waszą matkę, Różowe lata 70, Dwóch i pół.
Chciałabym jeszcze raz oglądnąć odc. 205 serialu "Na dobre i złe". Nie mogę jednak znaleźć go w internecie. Ma ktoś jakiś pomysł?
hej, potrzebuje tytul serialu z lat mlodosci, juz nie pamietam 80 czy 90, byl w polskiej TV... raczej w weekendy, raczej dla mlodziezy...
tyle co pamietam: byly jakies dzieci, chyba porwane albo zagubione, jakies straszne lasy i jezioro, dzieci tam chodzily, chociaz nie powinny... serial byl straszny i mistyczny,...