Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję serialu wyprodukowanego prawdopodobnie w USA w latach 90. Grała w nim ładna, ruda dziewczyna z kręconymi włosami. Przewijały się też sceny z krukami na róży wiatrów. Niestety nie posiadam więcej informacji na temat tego serialu, a bardzo zależy mi na tym, by go odnaleźć. Jeśli ktokolwiek zna tytuł bądź więcej...

więcej

Czy wiecie gdzie mógłbym obejrzeć/pobrać ten serial po polsku albo chociaż z napisami ?
Ogólnie poszukiwałem tego serialu nie znając tytułu od kilku lat - dopiero dziś go znalazłem tak więc bardzo mi zależy żeby obejrzeć choć kilka odcinków

"Beautiful tragedy" - "Piękna tragedia" - film o rosyjskiej szkole baletowej.
Wie ktokolwiek, gdzie można go dostać/ściągnąć/obejrzeć?

serialu o rodzeństwie młodych detektywów,.Pamiętam że jeździli na czerwonych skuterach,serial był nadawany w TVP1 jakieś 15 lat temu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jaki według was serial jest najlepszym serialem s-f?
Wpisujcie gradacje i jakieś niewielkie uzasadnienia.

Leciał albo w Polsacie albo w TVN góra 10 lat temu. Opowiadał o grupce bobasów które spotykały się chyba w żłobku dla dzieci, bo w jednym dużym kojcu dziecięcym. wśród nich była dziewczynka która chyba denerwowała pozostałych i może bliźniaki, a główna postacią był jakiś chłopiec i w nim zakochana była jeszcze inna...

Oba te komediowe seriale powstały mniej więcej w tym samym czasie ale jestem ciekaw który serial bardziej wam się podoba, kosmita Alf czy sprzedawca butów Al Bundy, ja oba seriale uwielbiam więc nie umiem się zdecydować, czekam na wasze opinie.

Witam! Od niedawna poszukuje serial, poszperalam juz na filmwebie ale za mało pamiętam by go odnaleźć. Zatem może ktoś z Was go skojarzy ^^
Był on emitowany jakoś między 1998-2002 rokiem, bodajże na polsacie. Akcja toczyła się w średniowieczu. Pamiętam, że główną bogaterką była jakaś księżniczka, która przebrała się...

więcej

Prosze pilnie o pomoc w ustaleniu tytulow 2 seriali ktore ogladalem jako male dziecko

pierwszy podairze rozgrywal sie w niemczech ale okcja ogolnie dotyczyla calego swiata
gdzie wybuchla zaraz i wszyscy dorosli wygineli zostaly same dzieci i teraz w nowych
warunkach musza sobie radzic

drugi byl osadzony w...