Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Czy jest może ktoś, kto zna angielski i byłby w stanie przetłumaczyć napisy do tego filmu (angielskie są dostępne). A może ktoś wie czy da się znaleźć wersję z lektorem? Pamiętam, że leciał ten serial kiedyś w telewizji.

Jestem ciekawy czy ktos wie czy bedzie trzeci sezon serialu " the legend of the seeker"; a i jeszcze jedno, chodzi mi o serial "zakazane imperium" czy kreca drugi sezon? Dzieki!

a moje 2 ulubione to sailor moon i kapitan planeta

1.Kapitan Planeta
2.Czarodziejka z ksiezyca
3.Tabaluga
4.Muminki
5.Pokemon
6.Digimon
7.Krecik

użytkownik usunięty

Najlepsza reklama w historii najnowszej:

http://www.youtube.com/watch?v=16axJ8bgflE

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Prosze pilnie o pomoc w ustaleniu tytulow 2 seriali ktore ogladalem jako male dziecko

pierwszy podairze rozgrywal sie w niemczech ale okcja ogolnie dotyczyla calego swiata
gdzie wybuchla zaraz i wszyscy dorosli wygineli zostaly same dzieci i teraz w nowych
warunkach musza sobie radzic

drugi byl osadzony w...

Serial leciał już jakiś czas temu. Niewiele pamiętam, ale trzon fabularny opierał się na ucieczce jakiegoś faceta dobrze posługującego sie sztukami walki - na 100% Azjata. Ścigała go para agentów (kobieta i mężczyzna).
Serial był chyba emitowany na Polsacie. Tyle pamiętam.

Witam,

poszukuję serialu, który właściwie bardzo przypomina film TRON. Oglądałem ten serial w dzieciństwie. Bohaterami byli jacyś wojownicy. Mieszkali chyba w zniszczonym mieście (pamiętam, że było wiele szarości). Jeden z odcinków kończył się tym, że do siedziby tych bohaterów wtargnęli wrogowie i pojmali...

Dlaczego tvp1 nie transmituje tego serialu? Przecież mógłby być puszczany np 2 razy w tygodniu w godzinach wieczornych... Świetny serial! Może ktoś ogląda(ł) ? Serial opowiada o perypetiach licealistów, ich pierwszych miłościach, problemach w domu itd...