Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje serialu napisałam mini bo był to chyba czteroodcinkowy film.Kostiumowy akcja toczy się chyba początek osiemnastego wieku niewiele pamiętam,ale wiem ze przy rodzinie mieszkała uboga krewna ,dziewczyna na koniec okazała się dziedziczką,podczas trwania serialu dokuczała jej kuzynka aktorka charakterystyczna z...

więcej

Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka lecąca pod koniec 4 odcinka 3 sezonu serialu. Jakby ktoś chciał tu daje link do serialu
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-usta,2998,3,8979,odcinek.html bardzo bym prosił o tytuł tej piosenki, ponieważ bardzo mi się spodobała. Liczę na pomoc :)

Witam. Mam pytanie do znawców tematu jeśli tacy są:) W jaki sposób można napisać
sceriusz do serialu ewentualnie filmu. Czy jest na to jakiś określony schemat, czy po prostu
piszemy to w formie opowiadania.Szukalem w googlach, lecz nic z tego nie wyszło.Proszę o
jakieś rzetelne odpowiedzi.Pozdrawiam

Szukam pomocy, w dziecinstwie ogladalam na tvp1 serial w ktorym cala rodzina (ojciej
archeolog chyba) za pomoca dotykania rzeczy przenosili sie do roznuch siatow tj np do
mitologii czy pamietam na alaske czy cos w tym stylu. Byla bym bardzo wdzieczna za pomoc
bo przypomnial mi sie ten serial i chcaialabym go...

Witam.. Jakies 10 lat temu TVP puszczał serial pod tytułem... no właśnie nie znam tytyłu tego serialu i tu pojawia się moje pytanie, jaki jest tutuł tego serialu? Wskazówki sa takie: z tego co pamiętam to chłopak Max wchłoną przez przypadek energie z jakiegoś pozaziemskiego przedmiotu- to pierwsza wskazówka. Druga...

Witam poszukuje starego serialu (asz tak stery to nie byl) to było jakoś 8 lat temu może
mniej wtedy miałem z 13 lat to pamiętam to jak przez mgle. Serial dla nastolatków, wtedy
mi się podobał ale prawdopodobnie to było coś w stylu, power rengers tylko z wiekrzym
budrzetem i poważniejszym podejsicem . Drużyna nie...

więcej

szukam i szukam i oczywiście znaleźć nie mogę. chodzi mi o film z 2002 lub 2003 roku pt niebezpieczne związki, w wersji telewizyjnej z catherine deneuve i rupertem everettem. czy ktoś coś wie, a może ma i już go nie chce?

Jak wyżej. Osoby, które miały styczność z obydwoma serialami ("Dwóch i pół" oraz "Jak
poznałem waszą matkę") na pewno domyślają się, skąd takie porównanie.

kiedys lecial taki serial, o kobiecie ktora miala przeniesc sie w czasie, chyba kazdy odcinek zaczynal sie ze cos tam ze dla niej to moze trwac chwile a na ziemi minie kilkadziesiat lat i jesli wroci wszyscy jej znajomi juz nie beda zyc

... serialu ktory lecial kiedys w TV. Facet chodzil z kamera po lotnisku i pokazywal emocje towarzyszace podczas przylotow i odlotow, ludzie opowiadali swoje prawdziwe historie.

Jezeli ktos pamieta tytul tego serialu i gdzie mozna go znalezc.

Z gory dziekuje i pozdrawiam