Kobieta (może archeolog, historyk) wraz z asystentem jeżdżą po świecie i szukają jakiś relikwii, skarbów itd. Serial leciał kiedyś na TV4. Asystent był od niej chyba niższy i nosił okulary oraz mieli swoje biuro w jakimś mieście. Tylko tyle pamiętam :(
Zasady: Mamy 3 grupy seriali po 5 seriali ( pierwsza grupa: seriale polskie, druga grupa: seriale obce-europejskie, trzecia grupa: seriale obce, pozaeuropejskie) w każdej oraz 3 grupy aktorów ( pierwsza grupa: aktorzy polscy, druga grupa: aktorzy amerykańscy, trzecia grupa: aktorzy niepolscy i nieamerykańscy) po 5...
Poszukuję serialu wyprodukowanego prawdopodobnie w USA w latach 90. Grała w nim ładna, ruda dziewczyna z kręconymi włosami. Przewijały się też sceny z krukami na róży wiatrów. Niestety nie posiadam więcej informacji na temat tego serialu, a bardzo zależy mi na tym, by go odnaleźć. Jeśli ktokolwiek zna tytuł bądź więcej...
więcej
Czy wiecie gdzie mógłbym obejrzeć/pobrać ten serial po polsku albo chociaż z napisami ?
Ogólnie poszukiwałem tego serialu nie znając tytułu od kilku lat - dopiero dziś go znalazłem tak więc bardzo mi zależy żeby obejrzeć choć kilka odcinków
"Beautiful tragedy" - "Piękna tragedia" - film o rosyjskiej szkole baletowej.
Wie ktokolwiek, gdzie można go dostać/ściągnąć/obejrzeć?
serialu o rodzeństwie młodych detektywów,.Pamiętam że jeździli na czerwonych skuterach,serial był nadawany w TVP1 jakieś 15 lat temu
Jaki według was serial jest najlepszym serialem s-f?
Wpisujcie gradacje i jakieś niewielkie uzasadnienia.
Leciał albo w Polsacie albo w TVN góra 10 lat temu. Opowiadał o grupce bobasów które spotykały się chyba w żłobku dla dzieci, bo w jednym dużym kojcu dziecięcym. wśród nich była dziewczynka która chyba denerwowała pozostałych i może bliźniaki, a główna postacią był jakiś chłopiec i w nim zakochana była jeszcze inna...