Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam amerykańskiego serialu komediowego który leciał chyba na tvn7 wiele lat temu, o studentach mieszkających w akademiku

Mozecie mi napisac kiedy beda premiery najnowszych sezonow waszych ulubionych seriali, w najblizszym czasie?
Gatunek obojetny, chcialbym poprostu cos zaczac ogladac zgodnie z czasem w ktorym bedzie to wychodzic, ale zaczac od nowego sezonu, stare uzupelnil bym teraz na dniach.
Moze to byc zupelnie nowy serial na...

Nie pamiętam dokładnie na czym polegał ten serial, ale chodziło mniej więcej o zagadkę krwawiących posągów. Akcja działa się na jakiejś wyspie, była tam policjantka która miała "zwidy z krukami", był też jakiś oddelegowany do sprawy policjant- potem się pobierają. W miasteczku giną poszczególni członkowie starych...

Czy ktoś może mi wyjaśnić co wyrabia tvp? Jakiś czas temu w programie ok. godz. 2.00 w nocy patrze "Traffic", myśle super nagram sobie i obejrzę w wolnej chwili. Okazuje się, że tvp filmu nie wyświetliła tylko pisk i pasiaste kolorowe tło. Wczoraj patrze ok. 3 w nocy "Noc z serialem": "tajemnica Enigmy". Myśle super...

więcej

Było coś takiego w necie, co się na nazywało http://tiwi.pl i pozwalało na ustawienie filmów, na które czekasz w telewizji. Jak film leci, to z wyprzedzeniem serwis wysyłał ci wiadomość na gg. Dopiero teraz znalazłem ten świetny serwis, ale nie można już z niego korzystać, bo został zamknięty (sic! niby czemu). Zna...

Oglądałam już m.in Greek, Pamiętniki Wampirów, Glee, Pogoda na miłość, kyle xy itp.

Lubie seriale o życiu nastolatków, ale też magicznych stworzeń, wampirów...

Witam.
Szukam serialu. Pamiętam tyle że głównym bohaterem był facet(policjant być może), który w 1 odcinku zostaje potrącony przez pociąg. Jednak zostaje uratowany(rodzina została poinformowana że nie żyje) i staje się specjalnym agentem, mieszka blisko swojej starej rodzinny jednak nie może im nić powiedzieć. Pewnego...

więcej

Chodzi o serial emitowany w polskiej telewizji na początku lat 90tych. Jego bohaterką była dziewczynka, która mogła przechodzić do równoległego świata za pomocą telewizora, jej przewodnikiem był chyba prowadzący w tamtym świecie program a la koło koło fortuny, ale ni jestem tego pewna. Nosił się dość dziwacznie, trochę...

więcej

co obejrzeć ?
polsat g20 FANTASTYCZNA CZWÓRKA
tvn g20 ZMIERZCH

zasadnicze pytanie, czy zmierzch jest straszny i czy nadaje się do oglądania przez 29-latka ?
bo jak nie to wolę głupkowate sf. Aha, a jak ze stroną wizualną filmów?

Jakie nowości telewizyjne oglądacie? Bo pojawiło się ich teraz na początku marca dość dużo. Chodzi mi o programy rozrywkowe, seriale itp.