Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1.Kapitan Planeta
2.Czarodziejka z ksiezyca
3.Tabaluga
4.Muminki
5.Pokemon
6.Digimon
7.Krecik

użytkownik usunięty

Najlepsza reklama w historii najnowszej:

http://www.youtube.com/watch?v=16axJ8bgflE

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Prosze pilnie o pomoc w ustaleniu tytulow 2 seriali ktore ogladalem jako male dziecko

pierwszy podairze rozgrywal sie w niemczech ale okcja ogolnie dotyczyla calego swiata
gdzie wybuchla zaraz i wszyscy dorosli wygineli zostaly same dzieci i teraz w nowych
warunkach musza sobie radzic

drugi byl osadzony w...

Serial leciał już jakiś czas temu. Niewiele pamiętam, ale trzon fabularny opierał się na ucieczce jakiegoś faceta dobrze posługującego sie sztukami walki - na 100% Azjata. Ścigała go para agentów (kobieta i mężczyzna).
Serial był chyba emitowany na Polsacie. Tyle pamiętam.

Witam,

poszukuję serialu, który właściwie bardzo przypomina film TRON. Oglądałem ten serial w dzieciństwie. Bohaterami byli jacyś wojownicy. Mieszkali chyba w zniszczonym mieście (pamiętam, że było wiele szarości). Jeden z odcinków kończył się tym, że do siedziby tych bohaterów wtargnęli wrogowie i pojmali...

Dlaczego tvp1 nie transmituje tego serialu? Przecież mógłby być puszczany np 2 razy w tygodniu w godzinach wieczornych... Świetny serial! Może ktoś ogląda(ł) ? Serial opowiada o perypetiach licealistów, ich pierwszych miłościach, problemach w domu itd...

Poszukuje serialu napisałam mini bo był to chyba czteroodcinkowy film.Kostiumowy akcja toczy się chyba początek osiemnastego wieku niewiele pamiętam,ale wiem ze przy rodzinie mieszkała uboga krewna ,dziewczyna na koniec okazała się dziedziczką,podczas trwania serialu dokuczała jej kuzynka aktorka charakterystyczna z...

więcej

Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka lecąca pod koniec 4 odcinka 3 sezonu serialu. Jakby ktoś chciał tu daje link do serialu
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-usta,2998,3,8979,odcinek.html bardzo bym prosił o tytuł tej piosenki, ponieważ bardzo mi się spodobała. Liczę na pomoc :)

Witam. Mam pytanie do znawców tematu jeśli tacy są:) W jaki sposób można napisać
sceriusz do serialu ewentualnie filmu. Czy jest na to jakiś określony schemat, czy po prostu
piszemy to w formie opowiadania.Szukalem w googlach, lecz nic z tego nie wyszło.Proszę o
jakieś rzetelne odpowiedzi.Pozdrawiam