Witam!
Czy może ktoś wie gdzie mógłbym oglądnąć odcinki tego serialu od 1 sezonu?
Kilka lat temu leciał on na TVP2 i bardzo mi się spodobał,ponieważ to są moje klimaty,interesuję się dziwnymi zjawiskami w przyrodzie i zwierzętami,a takie prehistoryczne zwierzęta są jeszcze bardziej ciekawe.Także mógłby mi ktoś pomóc...
Kto z Was ogląda ten serial? Jak go oceniacie? Podoba Wam się czy raczej nie? Moim zdaniem jest bardzo fajny :) Zaczęłam go oglądać bo wcześniej spodobała mi się "Majka" a że już się skończyła to teraz oglądam "Prosto w serce" i już go tak samo polubiłam jak "Majkę" :)
Kiedyś na TVNie leciały takie mini-horrorowe opowieści dla dzieci, które zawsze rozpoczynały się od czegoś w stylu: Ta historia wydarzyła się naprawdę, brat mojego kolegi miał znajomego, który był kolegą znajomego, któremu to się przytrafiło. I był taki zielony, ociekający napis. Szukałem tego w necie, ale nie moge...
Był o człowieku nietoperzu nie chodzi mi odcinek bad bolld wiem że w odcinku na strychu znaleziono głowę i palec jakiejś kobiety chyba starszej
Hej
Szukam jednego serialu, historia taka iz koles zostaje wyslany z piekla by zlapac dusze(demony) ktore uciekły na jego ciele po schwytaniu zaczynaja się pojawiac tatuaze :) prosze o pomoc co to za tytul?
Witam,
Poszukuję nazwy filmu, który ostatniego czasu ukazał się na ekranie TV Polsat.
Film mniej więcej opierał sie na podobieństwie do "Młodzi Gniewni"
Treść filmu opowiadała o uczniach szkoły, w najgorszej klasie. Sporządzali pamiętniki.
Nauczycielka, starała się pomóc im i jak każdy tego oczekiwał... pomogła..
Będę...
axn@hbo.pl Oto e mail do axn programu piszcie proszę żeby doktor hause nie był o
godzinie 23 czy 3 w nocy ;o tylko tak jak kiedyś blisko 2o ......lub 21 lub choć 22 potem już
jest tak późno że chce się wyspać przed pójściem do szkoły lub po prostu nie wytrzmuje do
23 i zasypiam Piszcie do nich.
Witam.
Od paru lat probuje sobie przypomniec nazwe pewnego serialu ktory puszczali na 1-ce albo 2-ce.....
Serial nie byl za dlugi i byl dla mlodziezy puszczali go we wakacje (prawdopodobnie) tak miedzy 10:00 a 14:00.
Serial zagraniczny opowiadal o dziewczynce i chlopcu (chyba rodzenstwo) i jakims chyba...