Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy nie uwazacie, ze tvp wkopala sie z serialem ,,Moda na sukces" ?? Jest on emitowany w tej stacji od kilku ładnych lat i konca nie widac.... Mam nadzieje ze dozyje czasow kiedy ten debilny serial zniknie w koncu z ekranow naszych telewizorow

Czy ktoś orientuje się, czy będzie powtórka Złotych Globów ? Gdzieś na HBO.

może to taki trochę off-topic, ale czy ktoś wie czy dzisiaj albo jutro będą w naszej polskiej telewizji puszczać złote globy 2011?

nadawany, chyba, kilka lat temu na TVP 3 ? bylo tego z 6 do 8 odcinków.

CZEŚĆ :) Mam taki dosyć poważny problem. Poszukuję serialu z początku lat 90tych tak
1993-1994-1995 to był serial o amerykańskim nastolatku, który narysował sobie przyjaciela
na kartce i on po pewnym czasie wyszedł z tej kartki i stał się prawdziwy, choć ciągle był
mały. Wspierał go i był ciągle przy nim. Ten...

Szukam serialu o rycerzu i z nim była kobieta chyba miała na imię Rebeca i kmieć razem przeżywali przygody nie pamiętam streszczenia odcinków

o psie, który mówił na ludzi "dwunożni", może ktoś jeszcze pamięta to leciało w tvp ładnych kilka lub kilkanaście lat temu, wiem że mało informacji, ale pamiętam ten serial jak przez mgłę

witam. szukam filmu który w poniedziałek tj. 10 stycznia 2011 leciał w nocy na tvp1. Fabuła była taka, że koleś zajmował się jakimś niemowlakiem i podczas snu nawiedziła go jakaś czarownica. okazało się że został jakoś tam naznaczony i ona chce go wykorzystać aby zabił tego niemowlaka. później rozmawia z dziadkiem,...

... o tematyce związanej z Bożym Narodzeniem. leciał kilka lat pod rząd w telewizji w dzień Wigilii. mogło to być w latach 80-tych lub początku 90-tych. jest to film dla dzieci lub młodzieży, chyba anglojęzyczny. większość akcji rozgrywała się w dużym bogatym piętrowym domu (tak przynajmniej to zapamiętałam).
pamiętam...

więcej

Witam. Chciałam prosić o małą pomoc w poszukiwaniu serialu.
Serial opowiada o szkole dla młodzieży z problemami. Jedna z uczennic ma bulimię druga z narkotykami. szkoła funkcjonuje w formie ośrodka pomocy dla trudnej młodzieży.
Jedną z piosenek w tym że serialu była "I shall belive" Piosenka ta była puszczona w...

więcej