Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje serialu, niestety nie znam tytułu ani aktorów tam grających. Serial opowiada o agentce bodajże FBI współpracującej z profesorem, geniuszem. Rozwiązują różne zagadki -standard. Wie ktoś jaki to serial??

wpisujcie tu swoim zdaniem najlepsze sezony jakie widzieliście w serialach a to mój ranking:
1. Prison break- 1 sezon- 10/10
2.Oz- sezony od 1-6 -10/10
Spartakus: krew i piach-10/10
4. supernatural- 4,5 sezon- 9/10
5. prison break 2 sezon- 9/10
the shield- 5 i 7 sezon- 9/10
7. the sopranos- 1...

Był nadawany gdzieś w latach 90, pamiętam go jako mały bajtel jeszcze, facet zmieniał się jakby w jakiegoś stwora, koszula mu się rozrywała i zmieniał się w takiego stwora, no nie wiem nie umiem inaczej to zinterpretować,

Stara kobieta (chyba nazywała się Kate) ogląda pamiątkowy diament ze skazą i wspomina losy swojej rodziny. Jej ojciec przyjechał do pewnego miasteczka przy kopalni diamentów i wynajął się miejscowemu, że znajdzie diamenty. Coś tam znalazł ale stary go oszukał i zamiast % strasznie go pobił. Miał zmasakrowaną twarz i...

więcej

Siedząc w styczniowy wieczór w akademiku "naszło" nas na wspominanie brazylijskich, wenezuelskich, meksykańskich, itp seriali. W natłoku tytułów typu: "Miłość i zdrada", "Zdrada i miłość", "Miłość i namiętność", "Namiętność i zdrada", "Gorzkie serce" czy inne tego typu zdołaliśmy sobie przypomnieć jedynie nieśmiertelna...

więcej

Kilka dni temu zmarła legenda, wybitny polski lektor telewizyjny. Na FilmWebie ani wzmianki. Przykra sprawa;(

użytkownik usunięty

Dzięki temu kanałowi poznałem wiele wspaniałych utworów. Nie ma nic lepszego od Final Countdown w każdą sobotę:)

Był taki odcinek, gdzie Bill Cosby, włącza płytę Milesa, po czym idzie do kuchni po chwili wraca do żony z jabłkiem, kroi je i razem jedzą. Oczywiście Bill robi różne miny i zabawia swoja ukochaną. W tle, utwór którego szukam.

Kiedyś na polsacie (chyba druga połowa lat 90 do 2002) leciał serial sci-fi, którego akcja
toczyła się w przyszłości na ziemi i niedalekiej przestrzeni kosmicznej (tak mi się zdaje choć
inne planety mogły też występować). Głównymi bohaterami byli policjanci. Oprócz ziemian
występowały też inne rasy. Jedyną jaką...

więcej

użytkownik usunięty

Czy nie uważacie, że kiedyś wystarczył jeden porządny film, góra dwa, żeby zebrać na planie aktorów z różnych seriali typu, Klan, Plebania, M jak Miłość itd.?
Takie jest moje odczucie i można było nakręcić dobry film, można było.