Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam. szukam filmu który w poniedziałek tj. 10 stycznia 2011 leciał w nocy na tvp1. Fabuła była taka, że koleś zajmował się jakimś niemowlakiem i podczas snu nawiedziła go jakaś czarownica. okazało się że został jakoś tam naznaczony i ona chce go wykorzystać aby zabił tego niemowlaka. później rozmawia z dziadkiem,...

... o tematyce związanej z Bożym Narodzeniem. leciał kilka lat pod rząd w telewizji w dzień Wigilii. mogło to być w latach 80-tych lub początku 90-tych. jest to film dla dzieci lub młodzieży, chyba anglojęzyczny. większość akcji rozgrywała się w dużym bogatym piętrowym domu (tak przynajmniej to zapamiętałam).
pamiętam...

więcej

Witam. Chciałam prosić o małą pomoc w poszukiwaniu serialu.
Serial opowiada o szkole dla młodzieży z problemami. Jedna z uczennic ma bulimię druga z narkotykami. szkoła funkcjonuje w formie ośrodka pomocy dla trudnej młodzieży.
Jedną z piosenek w tym że serialu była "I shall belive" Piosenka ta była puszczona w...

więcej

http://www.youtube.com/watch?v=2-kfFJlJy0Y&feature=related

Kto ogląda?? Co sądzicie na temat tego cyklu??

Czy ktoś z Was zna tytuł filmu o antyterorystach którzy scigają dilerów w favelach ?? widziałem ostatnio reklame ale nie pamietam tytułu.

Witam! Obejrzałem ostatnio serial Fala Zbrodni i bardzo mi się spodobał. Czy zna ktoś
jakieś do niego podobne? Tylko proszę mi nie podawać kryminalnych, czy detektywów albo
serialu typu glina...

Chodzi mi żeby to było w miarę realne tak jak fala i nie musi być cenzury słów... Zależy mi też
na mniej więcej...

Zna ktoś może tytuł piosenki z 16 odc sezon 6 ( ta, którą porucznik śpiewał po śmierci Monka ;>) ?

Witam, poszukuję trzech filmów polskich oraz dwóch zagranicznych w których prawa humanitarne SĄ przestrzegane. Proszę nie wymieniać Pacyfiku, bo już go mam zapisany(dlatego dwa zagraniczne) :) Z góry dzięki za pomoc.

Witam.

Jakieś 10 lat temu oglądałem na TVP1 film o kobiecie(a może małżeństwie, które
zdecydowało się adoptować upośledzonego chłopca i jego siostrę. Niestety urzędnicy
zaczęli utrudniać sprawę i chłopiec został przeniesiony do jakiegoś zamkniętego zakładu,
którym opiekowały się siostry zakonne. Pamiętam, że...

więcej