Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio mocno eksploatowanym jest filmy "Zmruż Oczy". Na "TVP HD" leci przynajmniej 2 razy w tygodniu. Bardziej wyeksploatowanym filmem przez ten kanał jest chyba "Amelia". Jakie inne filmy ostatnio nadmiernie są pokazywane ?

Witam. Poszukuje tytułu serialu, który leciał z jakieś 10 lat temu na dwójce, ok.23. Serial prawdopodobnie amerykański, opowiada historię faceta wychowanego na filmach. W czołówce pokazany jest on jak był młody i non stop gapił się w tv. W serialu często są wstawki ze starych filmów. Wiem, że podałem trochę mało...

jaki jest wg was najlepszy serial FOX? oto mój ranking:
1. Sons of anarchy
2.the shield
3.prison break
4.rescue me
5.fringe
6.house
7.glee
8.the walking dead
9.family guya

Pilnie poszukuję koncertu kolęd "Gwiazdy na Gwiazdkę" który odbył się w grudniu 2009 w Kościele Świętego Rocha i Świętego Jana Chrzciciela w Brochowie koło Żelazowej Woli (wyst. m.in A. Żmijewski, D. Stenka, K. Preis, M. Foremniak)
Czy ktoś z Was nagrał to może z TV? Program był nadawany w 2009 roku a powtórka była w...

więcej

Kurcze, bardzo proszę o pomoc, szukałam i szukałam sama, ale nie mogę sobie za nic przypomnieć. chodzi mi o miniserial, który kiedyś leciał na filmoboxie. Akcja dzieje się w XIX wieku, młoda dziewczyna wychodzi za mąż nie wiedząc, że ten ma już żonę ( trochę zdziczała była ta żona przykuta łańcuchami do ściany)....

moze mi ktos polecic jakies dobre seriale? dramat, obyczajowy cos w stylu SUF, szukam czegos dobrego, bo wlasnie jestem po 5 sezonie i wreszcie skonczylem ten serial i jest naprawde rewelacyjny i szukam jakis innych:)

Ostatnio oglądałem film na polsacie, nie wiem co mnie podkusiło bo nie lubię lektora, oraz tych reklam, które przerywają w ważnym momencie.
Że nie chciało mi się przełączać, byłem narażony na reklamy z Krzysztofem Ibiszem, i niestety moje prognozy się sprawdziły, przy każdej możliwej przerwie, leciała jego reklama z...

więcej

Hej!

Czy ktoś kojarzy serial ,nie pamiętam tytułu.
To co pamiętam ,że jeden z wątków w serialu to jak jakieś osoby obok domów są na ulicy ,ale boją się dalej pójść,gdyż przekroczenie jakieś linii z 500 metrów dalej powoduje,że coś może się zdarzyć(chyba złego).Tylko tyle pamiętam z trailera.

dzięki za pomoc

Jakie filmy wojenne polecacie ? Interesują mnie te filmy (lub kilka lub kilkunastu odcinkowe seriale)których akcja dzieje się w czasach 2 wojny światowej, wojny w Iraku, wojen w Afryce, lub wojen w dzisiejszych czasach.

Kiedys na tele 5 bodajze lecial dosc ciekawy serial o gosciu ktory mial umowe z diablem ze
bedzie rozmawiacz osobami ktore podpisaly paktz samym diablem aby je ocalic zas diabel
muw tym przeszkadza. pamietam takze ze czcionka tytulu filmu byla prawie taka ama jak ta z
diablo. Czy ktos moze mi podpowiedziec jaki to...

więcej