Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.youtube.com/watch?v=2-kfFJlJy0Y&feature=related

Kto ogląda?? Co sądzicie na temat tego cyklu??

Czy ktoś z Was zna tytuł filmu o antyterorystach którzy scigają dilerów w favelach ?? widziałem ostatnio reklame ale nie pamietam tytułu.

Witam! Obejrzałem ostatnio serial Fala Zbrodni i bardzo mi się spodobał. Czy zna ktoś
jakieś do niego podobne? Tylko proszę mi nie podawać kryminalnych, czy detektywów albo
serialu typu glina...

Chodzi mi żeby to było w miarę realne tak jak fala i nie musi być cenzury słów... Zależy mi też
na mniej więcej...

Zna ktoś może tytuł piosenki z 16 odc sezon 6 ( ta, którą porucznik śpiewał po śmierci Monka ;>) ?

Witam, poszukuję trzech filmów polskich oraz dwóch zagranicznych w których prawa humanitarne SĄ przestrzegane. Proszę nie wymieniać Pacyfiku, bo już go mam zapisany(dlatego dwa zagraniczne) :) Z góry dzięki za pomoc.

Witam.

Jakieś 10 lat temu oglądałem na TVP1 film o kobiecie(a może małżeństwie, które
zdecydowało się adoptować upośledzonego chłopca i jego siostrę. Niestety urzędnicy
zaczęli utrudniać sprawę i chłopiec został przeniesiony do jakiegoś zamkniętego zakładu,
którym opiekowały się siostry zakonne. Pamiętam, że...

więcej

Może wie ktoś jaki tytuł ma piosenka pod koniec odc 8go sezon 2gi, ta na napisach już ;>
będę wdzięczna ; ))

Szukam, ciekawych seriali takich jak: dr house, dowody zbrodni, z archiwum x.

Witam, Znacie jakies ciekawe seriale w ktorych glowna role odgrywa ladna, mloda aktorka?

Ja moge podac 2 tytuly: - Pamietniki wampirow (Elena - Nina Dobrev) oraz Terminator -
Kroniki Sary Connor (Cameron Phillips - Summer Glau, odgrywa role terminatora, ale wiele
osob mimo tego i tak zauroczylo sie jej uroda...

więcej