Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w temacie, serial o zagubionej rodzinie, byly tam dinozaury, mieli bialego jeepa ;D
jaki to tytul? z lat 90...

Szukam seriali tak jak w tytule. Cos w stylu Blue Mountain State.

Z góry dzieki :)

Kilka lat temu(3-5) na tvn albo tvn7 leciał serial o policjantach. Jeden był na pewno rudy.
Serial leciał w godzinach popołudniowych chyba o 14. Za wszelkie informacje wielkie dzięki.

Witam Czy posiada może ktoś z Was napisy do sezonu 3 i 4?? Dajcie znac:):)

Szukam seriali które opisują nieprawdopodobne historie typu:
Journeyman, Sliders, Tru Calling. Może coś w stylu filmów Powrót do przeszłości albo zagubieni w czasie. Raczej mniej w stylu superman albo Kyle XY albo Lost, 4400.
Mogą być oczywiscie tez filmy ale wiem ze z tymi bywa trudniej ;)
Pozdrawiam gorąco i liczę...

więcej

Pamiętam, że był o chłopaku który zamontował kamery w całym swoim domu i szpiegował
swoja rodzinę. Na strychu miał wszystkie monitory itp ale rodzina nic o tym nie wiedziała.
Może ktoś kojarzy o co mi chodzi.

użytkownik usunięty

HBO ma moim telewizorku, czas zacząć kinową ucztę:)
Ma ktoś HBO??? Co o tym kanale sądzicie???

Ostatnio mocno eksploatowanym jest filmy "Zmruż Oczy". Na "TVP HD" leci przynajmniej 2 razy w tygodniu. Bardziej wyeksploatowanym filmem przez ten kanał jest chyba "Amelia". Jakie inne filmy ostatnio nadmiernie są pokazywane ?

Witam. Poszukuje tytułu serialu, który leciał z jakieś 10 lat temu na dwójce, ok.23. Serial prawdopodobnie amerykański, opowiada historię faceta wychowanego na filmach. W czołówce pokazany jest on jak był młody i non stop gapił się w tv. W serialu często są wstawki ze starych filmów. Wiem, że podałem trochę mało...

jaki jest wg was najlepszy serial FOX? oto mój ranking:
1. Sons of anarchy
2.the shield
3.prison break
4.rescue me
5.fringe
6.house
7.glee
8.the walking dead
9.family guya