Witam, poszukuję trzech filmów polskich oraz dwóch zagranicznych w których prawa humanitarne SĄ przestrzegane. Proszę nie wymieniać Pacyfiku, bo już go mam zapisany(dlatego dwa zagraniczne) :) Z góry dzięki za pomoc.
Witam.
Jakieś 10 lat temu oglądałem na TVP1 film o kobiecie(a może małżeństwie, które
zdecydowało się adoptować upośledzonego chłopca i jego siostrę. Niestety urzędnicy
zaczęli utrudniać sprawę i chłopiec został przeniesiony do jakiegoś zamkniętego zakładu,
którym opiekowały się siostry zakonne. Pamiętam, że...
Może wie ktoś jaki tytuł ma piosenka pod koniec odc 8go sezon 2gi, ta na napisach już ;>
będę wdzięczna ; ))
Witam, Znacie jakies ciekawe seriale w ktorych glowna role odgrywa ladna, mloda aktorka?
Ja moge podac 2 tytuly: - Pamietniki wampirow (Elena - Nina Dobrev) oraz Terminator -
Kroniki Sary Connor (Cameron Phillips - Summer Glau, odgrywa role terminatora, ale wiele
osob mimo tego i tak zauroczylo sie jej uroda...
Jak w temacie, serial o zagubionej rodzinie, byly tam dinozaury, mieli bialego jeepa ;D
jaki to tytul? z lat 90...
Kilka lat temu(3-5) na tvn albo tvn7 leciał serial o policjantach. Jeden był na pewno rudy.
Serial leciał w godzinach popołudniowych chyba o 14. Za wszelkie informacje wielkie dzięki.
Szukam seriali które opisują nieprawdopodobne historie typu:
Journeyman, Sliders, Tru Calling. Może coś w stylu filmów Powrót do przeszłości albo zagubieni w czasie. Raczej mniej w stylu superman albo Kyle XY albo Lost, 4400.
Mogą być oczywiscie tez filmy ale wiem ze z tymi bywa trudniej ;)
Pozdrawiam gorąco i liczę...