Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakichś dobrych filmów lub programów ogólnie o przyrodzie i o zwierzętach. Możecie mi jakieś polecić?

Pamięta ktoś może taki serial (lata 90, może 80), w którym taki jeden mnich prowadził śledztwa jakiś zabójstw? Akcja osadzona była w czasach średniowiecza, albo coś w tym stylu.

Witam, szukam serialu który był emitowany na TVP1 kilka lat temu (+/- 2000 rok), opowiadał on o mężczyźnie co miał dzieci (niepełnosprawna córkę i chłopaka), zrobił on interaktywne muzeum co było wyświetlane na telewizorze. Lecz niedługo po tym zmarł a dzieci dotykając ekranu telewizora przenosiły się do okresu, co ów...

więcej

nie wiem czy ktos widzial reklamowke promujaca jesienne superkino, ale ja naliczylam AŻ 2 filmy, ktore beda "premierowe"
Kobieta kot
Tylko mnie kochaj

Zapraszam do oglądania. Krótki projekt zestawiający głosy naszych polskich telewizyjnych lektorów :)

http://www.youtube.com/watch?v=8dZLPG-MLMI

Szukam tytułu w miarę nowego i znanego serialu, ale tytuł wyleciał mi z głowy. Jest o nauczycielu chemii, który zaczyna produkować narkotyki. Podobno trzyma w napięciu, a takiego czegoś teraz szukam:)
Dzięki

Witam!
Jestem tu nowy i szukam osób które interesuje film polski a także seriale.

Mam zamiar kupic sobie cyfrowy polsat lub cyfre+ , może ktoś mi poradzi co jest korzysniejsze ?

Czy znacie jakieś seriale podobne gatunkowo do "stokrotek", chodzi o taki wyidealizowany, bajkowy świat ? :)

Jest taka animowana bajka na jednym z kanałów telewizji N o sześciu nastolatkach, którzy pracują w jakimś kurorcie nad morzem. Właściwie przypomina mi to "6 w pracy". Fabuła jest właściwie bardzo podobna.
W tytule zapamiętałam coś o fali.
Proszę o pomoc :)