Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moj problem polega na tym, ze kiedys zaznaczylam dwa seriale, ze chce je obejrzec. Informacja kiedy sa one emitowane w tv i ile zostalo mi odcinkow do obejrzenia wyswietla sie w dolnym prawym rogu na mojej strone glownej. Teraz jednak chce je usunac z tych, ktore chce obejrzec. Wiec weszlam na ich strony opisowe i...

Od dłuższego czasu szukam starego filmu radzieckiego ‘’Dwaj kapitanowie’’.Był emitowany w odcinkach na pocz. lat 80-ych.Jest to opowieść o losach dwojga młodych ludzi,którzy się poznali w szkole,Katia córka polarnika,który zaginął podczas ekspedycji polarnej i Sania chłopak zakochany w Katii ,który chce zostać...

Witam:)
Mam pewien problem.Od pewnego czasu poszukuje serialu pt:Mroczne dziedzictwo.
Ale nigdzie nie mogę go znaleźć:( Jeśli ktoś wie skąd mogłabym pobrać ten serial to bardzo proszę o pomoc.Podpowiem wam jeszcze że zawsze jak się zaczynał to był tam motyw z zamkiem z czerwonej cegły. Piszę to bo znalazłam kilka...

więcej

Które seriale ,że tak powiem najbardziej działają wam na nerwy????

Ja muszę powiedzieć ,że według mnie nie ma nic gorszego niż usiąść przed telewizorem i zobaczyć Klan lub Modę na Sukces .

Jakie są wasze odczucia?/

Witam

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie jeden animowany serial sf, który widziałem dobre kilka lub kilkanaście lat temu na Polsacie lub TVN.

Serial opowiadał o nastoletnim chłopaku (tak gdzieś w wieku 16 - 19 lat), synu księcia (króla? chodzi o to, że jego ojciec był prawowitym władcą), który musiał uciec ze...

więcej

piszę z nadzieją, że polecicie mi jakiś doby serial komediowy. skończyłem wczoraj kolejny sezon HOW I MET YOUR MOTHER (znakomity serial) i szukam czegoś nowego .. do tej pory z komediowych, dla mnie ścisła czołówka, to właśnie HIMYM i Scrubs .. co teraz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam serialu familijnego/dla młodzieży, który leciał na RTL7 hohoho lat temu. Opowiadał on o perypetiach chłopca (tak na oko 14-letniego) który potrafił budować różne sprzęty elektroniczne (założył m.in. kamerę w dzwonku do drzwi). Generalnie z pomocą elektroniki kontrolował cały dom i wychodził z najróżniejszych...

Szukam filmu gdzie bohaterka zakochuje się w swoim gwałcicielu.
Gwałt zostaje dokonany na cmentarzu, więc potem bohaterka chodzi po cmentarzach i naraża się, żeby znaleźć tego faceta, w końcu znajduje go po zapachu, to pracownik zoo (chyba sprząta po słoniach), i tak się film kończy, stają naprzeciwko siebie. W...

Chuck-5
House-4
Gotowe na wszystko -3
Dexter- 2
The Big Bang Theory-1