Witam.
Poszukuje jakiegos serialu nawiazujacego do filmów resident evil. Ostatnio obejzalem
wszystkie czesci i szukam czegos o tematyce resztek ocalalych ludzi zmagajacymi sie z
jakimis zombie, potworami itp. wazne tylko zeby bylo to plaga. Chodzi mi glownie o taki
watek przetrwania, ludzie maja male srodki...
Witam.
Jaki serialowy "twist" wywarł na Was największe wrażenie, który najbardziej zaskoczył?
Utrzymanie uwagi widza w serialu to trudna sztuka i wiele już "cliffhangerów" się widziało przed telewizorem czy monitorem. Potrafią nas jeszcze czymś zaskoczyć?
Przyznaję, że zrobił na mnie wrażenie szósty odcinek...
Witam,
okolo 8-7 lat temu na jedynce, z tego co pamietam to w piatki, lecial taki serial.
W kazdym odcinku byla jedna (albo dwie, juz dokladnie nie pamietam) opowiesc. Tematyka przypominaly horror, thriller, science fiction.
Intro bylo czarnobiale, z tego co pamietam, skladalo sie z roznych dziwnych obrazow/wizji,...
Pamietam że w dzieciństwei oglondałem na kanale niemiecko języcznym film/serial o dzieciach które probowały odbic swych rodziców a w odbicu pomagały im misie jak z gwiezdnych wojen ta rodzina podrużowała po kosmosie
witam,
nie moge sobie przypomniec tytułu serialu emitowanego na canal + jakies 4,5 lat temu. moze ciut wczesniej. serial opowiadał o losie policjantów na jednym z posterunków, chyba w nowym jorku. pamietam, ze w ramach tego postrunku dzialala tam jakby grupa specjalna (uderzeniowa) ktora dowodzil taki lysy koles,...
Witam Was,
Obejrzałem siedem odc Bestii (rewelacyjny serial) i chciałbym więcej. Nie wiecie gdzie można kupić?
czesc propnuje przedstawmy polska liste kultowych filmow co byscie dali na taka liste co
jest kultowe z naszego punktu widzenia jakie seriale polskie i zagraniczne??STWORZMY
POLSKI KANON KULTOWEGO FILMU moje propozycje to korzenie,planeta
malp,cosmos1999,alternatywy4,sexmisja,kingsaize,...
Witam poszukuje pewnego seriali s-f. Był on puszczany na Polsacie jakieś z 10 lat temu. Pamiętam ze watek przewodni to ludzie uwiezieni w wirtualnej rzeczywistość a raczej coś w stylu gier komputerowych. Np jeden odcinek był o tym jak kilku kolesi było w wojsku i mieli za zadanie zdobyć jakiś most czy coś w tym stylu i...
więcejKroniki Sary Connor - kiędy bedzie 3 sezon??Jakie znacie podobne seriale sci-fi, ale wlaśnie z elementami obyczajowymi jak tutaj,a nie tylko siekanka... pozdrawiam