Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może ktoś będzie znał tytuł filmu którego szukam. Czasem puszczali ten film na Hallmarku.

Jest to historia kobiety która postanawia popełnić samobójstwo. Film ukazuje jak kobieta się przygotowuje do tego - sprząta w domu, reguluje sprawy, rozdziela swoje rzeczy - wszystkiemu przygląda się starsza matka która próbuje...

więcej

Przygotujmy się na szok: niesławne ataki z 11 września 2001 roku zostały zaplanowane przez persony z najwyższych szczebli władzy w USA. Niewiarygodne? Film „11 września. Pytania bez odpowiedzi” ujawnia fakty, które każą się zastanowić nad spiskową teorią zdarzeń prowadzących do najgłośniejszego zamachu terrorystycznego...

więcej

użytkownik usunięty

Ktoś poleci coś dobrego, powiedzmy tak od 2000 roku wzwyż?

Oczywiście oprócz:
1. Wyspy Harpera
2. Zagadkowych Opowieści
3. Nie z tego świata
4. Mistrzowie Horroru
5. Fear Itself
6. Fringe
7. Inwazja
8. Night Stalker

No tyle pamiętam...

Drodzy filmweb’owicze już w niedzielę wręczane są serialowe Oscary – nagrody Emmy.
kogo obstawiacie? wiem, że jest kilkanaście nominacji, ale chodzi mi o te
najpopularniejsze:
serial, aktor, aktorka, scenariusz itp.
fani Pacyfiku, czystej krwi , glee, mad mena, czy temple grandin piszcie!

„Zwierzyniec”, „Niewidzialna Ręka”, „Klub Pancernych”, „Latający Holender”... Dziś tytuły tych programów telewizyjnych pamiętają najwyżej trzydziestokilkulatkowie.
W swoim czasie te propozycje dla dzieci biły rekordy popularności. Dwa odcinki filmu dokumentalnego poświęconego Telewizji Dziewcząt i Chłopców zostaną...

więcej

Podobno od 13 września UNIVERSAL chanel ma się zmienić na 13th Street.
Mam nadzieje ze ze zmiana kanału nie nastąpi całkowita zmiana repertuaru:P.Bardzo lubię na Univesalu serial "Diagnoza morderstwo" czy "Castle".Będę raczej niezadowolony jeżeli będę musiał się pożegnać z tymi serialami.Jakie jest wasze zdanie??

ogladalam owy serial ale przerwalam, czy ktos moze pamieta ktory (mniej wiecej) odcinek
albo seria jak kobieta (nie znam imienia) dowiaduje sie ze ma zle odbicie w lustrze i zabija
czy rani jakiegos faceta ;) zdaje mi sie ze seria pierwsza ale czy ktos moze wie dokladniej.
dzieki

Cześć chciałem się spytać gdzie mogę obejrzeć ten serial(leci na TV4) na necie bo nie obejrzałem ostatnich odcinków i chciałem je zobaczyć na google znalazłem tylko na ipli ale tam sa nie wszystkie odcinki proszę o pomoc .

czy ktos wie gdzie znalesc napisy do serii piatej? na napi project nie ma :/

ma wystartować nowy kanał z bajkami HD, że niby nawet Czarodziejka z Księżyca. Nie wiem czy nie ma to związku z nowym kanałem Polsatu. Ktoś wie coś na ten temat??