Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już tylko 6 godzin do rozpoczęcia "Tańca z Gwiazdami". Też czujecie dreszczyk zbliżających się emocji?

Witam.

Poszukuję serialu z końca lat 90 bądź początku XXI wieku, opowiada on o losach mężczyzny, który cofną się w czasie i znów przeżywa swoją młodość.
Pamiętam, że był emitowany na tvn7 i główny bohater w dorosłym życiu zajmował się dystrybucją gazet, matką jego była (nie dam sobie ręki uciąć) aktorka grająca...

więcej

Sądzę, że Devillord chodzi o tą samą bajkę czy też kreskówkę co mi, a mianowicie: opowiadała ona o grupie pogromców potworów którzy w swojej ekipe mieli człowieka który przemieniał sie w wilkołaka i walczyli z różnymi potworami jeżeli ktoś pamięta tytył tej bajki to bardzo bym prosił o podanie go bo szukam tego od 3...

więcej

Witam.
Dwa lata temy, chyba na TVN 7 oglądałem serial podobny do CSI, z tym że tam grupa rozwiązywała zagadki niewyjaśnionych zgonów.Wszystkie były spowodowane wirusami, bakteriami oraz różnymi nietypowymi chorobami.
Pamięta ktoś jego nazwę?

Proszę o pomoc w znalezieniu serialu - z tego, co pamiętam, poprzestano kręcenia po pierwszym sezonie, bohaterką jest brunetka, która zaczyna pracę w barze. Zakochuje się w barmanie - właścicielu baru. Barman to typ w skorzanej kurtce, przystojny. W serialu jest motyw, że ktoś napada na ten bar, oni się wtedy chyba w...

więcej

Wiem o nim niezwykle niewiele bo kiedy był emitowany byłam młoda/zajęta czym innym.
Piloci myśliwców, w jakimś miejscu z dobrą pogodą i palmami. Coś podobnego do Top Gun. Pamiętam dziewczynę która miała bar do którego piloci właśnie, z jakiejś bazy wojskowej, się schodzili. Misje treningowe? Wydaje mi się że raczej...

więcej

na czym polega wybor filmow, ktore zostana wyemitowane w tv. Chodzi mi glownie o tvp1 i tvp2. Jetem ciekaw kto jest za to odpowiedzialny. Jest przeciez tyle fajnych starych filmow. mozna powiedziec klasykow a telewizja publiczna bez przerwy emituje jakies gowna. Tak dla przykladu: piatek wieczor, popcorn, zimne piwko i...

więcej

Wysylalem e-mail do polsatu dostalem standardowa notke. czy ktos jescze pamieta losy bohaterow? dlamnie serial naprawde swietny

Witam, poszukuję serialu na miejsce niedawno zakończonego Detektywa Monka oraz niedługo kończącego się Alf'a.

Przejrzałem pozycje w top100 i wybrałem parę, lecz wybrać mogę tylko 2 (na miejsca kończących się, pozatym nie chcę oglądać 500 rzeczy naraz). Obecnie oglądam też Fringe, CSI Miami, Simpsonów. W przeszłości...

więcej

Witam Wszystkich.
Poszukuje tytułu francuskiego serialu komediowego o małżeństwie lekarzy (lub weterynarzy). serial był pokazywany w naszej telewizji na przełomie lat 80-tych i 90-tych.

Jeżeli ktoś pamięta to proszę o pomoc

pozdrawiam

michał