Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moj problem polega na tym, ze kiedys zaznaczylam dwa seriale, ze chce je obejrzec. Informacja kiedy sa one emitowane w tv i ile zostalo mi odcinkow do obejrzenia wyswietla sie w dolnym prawym rogu na mojej strone glownej. Teraz jednak chce je usunac z tych, ktore chce obejrzec. Wiec weszlam na ich strony opisowe i...

poszukuje serialiku na jesien:D
do tej pory obejrzalam min.plotkare,spartakusa krew i piach,powiedz ze mnie kochasz ,tru blood,wyspe harpera ,lost i wszystkie sa ekstra .pomozcie cos wybrac .dajcie jakis pomysl-jaki moj gust mniej wiecej juz wiecie...dzieki za odp.
p.s co myslicie o 24 godzinach ??

Szukam swojej ulubionej bajki z dzieciństwa, niestety oprócz paru szczegółów
nie pamietam o niej nic, a tytułu to już wcale. Rodzina wypiera się jakiejkolwiek wiedzy na ten temat,wujek google milczy, generalnie bliska już
jestem uznania, ze sobie ją wymyśliłam, także tylko wy mi juz zostaliście :)

Generalnie o...

więcej

Witam serdecznie.

Jak byłem sporo młodszy (gdzieś 7-12 lat temu) to był taki serial, w którym w każdym z odcinków było pokazane życie i śmierć jakiejś osoby. Potem był sąd tej osoby i powracała ona na nasz świat, aby odkupić swoje winy... Nie mogę sobie w ogóle przypomnieć tytułu. Może ktoś z Was...

Jak w tytule: pamięta może ktoś, jaka nazwę nosił program o resocjalizacji w Anglii/USA? Problem w tym, że niewiele z niego pamiętam. Chodziło w nim o to, że zabierano młodą grupę zdemoralizowanych tudzież przestępców na pewną placówkę i tam rozpoczynano ich terapię w sposób najwłaściwszy z możliwych, tzn.: obcinano im...

więcej

użytkownik usunięty

Stało się coś czego się nie spodziewałem. Otóż jeden z nielicznych kanałów telewizyjnych proponujący w miarę przystępną dla mnie muzykę, a przede wszystkim bardzo ciekawe programy dokumentalne o tematyce muzycznej został sprowadzony na dno (chyba że się pojawiają co jakiś czas ale ja nie zauważyłem). Mowa tu o VH1,...

Ludzie pomocy! Próbuję przypomnieć sobie tytuł kreskówki, która była emitowana jakieś 15-20 lat temu w prywatnej TV Rondo na śląsku. Tytuł brzmiał jakoś: "Jakiś tam świat kogoś tam". Kreskówka mocno psychodeliczna dla dorosłych. Pamiętam np scenę, gdzie pies chłeptał z miski, wymiotował do niej i znowu chłeptał i tak w...

więcej

Może ktoś będzie znał tytuł filmu którego szukam. Czasem puszczali ten film na Hallmarku.

Jest to historia kobiety która postanawia popełnić samobójstwo. Film ukazuje jak kobieta się przygotowuje do tego - sprząta w domu, reguluje sprawy, rozdziela swoje rzeczy - wszystkiemu przygląda się starsza matka która próbuje...

więcej

Przygotujmy się na szok: niesławne ataki z 11 września 2001 roku zostały zaplanowane przez persony z najwyższych szczebli władzy w USA. Niewiarygodne? Film „11 września. Pytania bez odpowiedzi” ujawnia fakty, które każą się zastanowić nad spiskową teorią zdarzeń prowadzących do najgłośniejszego zamachu terrorystycznego...

więcej

użytkownik usunięty

Ktoś poleci coś dobrego, powiedzmy tak od 2000 roku wzwyż?

Oczywiście oprócz:
1. Wyspy Harpera
2. Zagadkowych Opowieści
3. Nie z tego świata
4. Mistrzowie Horroru
5. Fear Itself
6. Fringe
7. Inwazja
8. Night Stalker

No tyle pamiętam...