Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://galeria.m-jak-milosc.pl/main.php

Musiało być "zajebiście".

Witam próbuje odnalesc serial. A mianowicie:
Był emitowany na TVP 1 po godz.1.00 po serialu "przekręty". Opowiadał o pracy francuskich policjantów.Pamietam ze starszy koles przyjechał do policji w jakims francuskim miescie bo ktos zabil jego brata ktory byl komisarzem policji. Potem dziewczyna z jego grupy zaszla z...

więcej

użytkownik usunięty

To co na górze, bo chcę usunąć kilka z moich tematów ?

Witam poproszę o info czy na nowej (drogiej) edycji dvd z Galapagos jest odrestaurowany obraz i dźwięk, czy jest taki sam jak na edycjach Propagandy i Gazety Wyborczej? I co jest w dodatkach.Z góry dziękuję

użytkownik usunięty

Jest temat z polskim, to kolej na zagraniczny.
Jaki jest Wasz ulubiony?

Dla mnie na tę chwilę to chyba "Skazany na śmierć", a z dzieciństwa to "Gęsia skórka" i "Czy boisz się ciemności".

Swoją drogą od razu zapytam, bo trochę wolnego czasu na wakacje jest, jaki serial polecicie? Coś z horroru, thrilleru, a...

Najlepsze waszym zdaniem Polskie Kabarety, przy których naprawdę można się uśmiać?
Mnie się najbardziej podobają : Łowcy.B, Neo-Nówka, Ani Mru-Mru, Moralnego Niepokoju i ostatnio polubiłem Kabaret pod Wyrwigroszem. Jeśli pamiętacie jeszcze dobre teksty, piszcie.

Chyba nikt nie mógł przewidzieć, że jednym z najpoważniejszych politycznych przeciwników Władimira Putina zostanie Garri Kasparow. Legendarny mistrz szachowy nie ukrywa, że tak jak w czasach swojej kariery sportowej, tak i w świecie wielkiej polityki będzie się starał osiągnąć najwyższe cele. Pod hasłem walki o...

Witam, parę lat temu, gdzieś w 2003/2004 roku widziałem na Polsacie w
środę między godziną 8 a 10 serial, który bardzo chciałbym teraz
obejrzeć :)
Widziałem tylko dwa odcinki tego serialu i niestety szkoła mi wtedy nie
pozwoliła obejrzeć go do końca a teraz mi się o nim przypomniało i
zachęciłem się ostatnio...

więcej

prawdopodobnie serial nosi tytuł "zaginiony świat" ale nie ma nic wspólnego z twórczością S.Spielberga ani A.C. Doyla.
Był to serial amerykański, pewnie z lat 80. Wiem, że rodzinka jechała gdzieś na wakacje i przenieśli się do czasów dinozaurów, które miały własny język i tworzyły nawet cywilizacje. Niestety nie moge...

więcej

Witam pamiętam z dzieciństwa serial o chrakterze Sci-Fi byłó pewien jegomość o ubiorze
podobnym do Hana Solo..i miał robota wielkości i wyglądu kasety magnetofonowej...latał
statkiem kosmicznym z chrarkterystycznym odłączanym przodzie...