Tak jak w temacie, serial bodajże angielski bądź francuski / dokładnie nie pamiętam.
Jedyne co wiem na 100% to że:
Główny bohater: naukowiec ( lub coś w tym rodzaju) którego ciałem codziennie wieczorem wyręcza się jakaś postać / wilkołak, wampir albo coś podobnego.
Bohater czuje że dzieje się z nim coś złego w...
Ciągle powstają nowe, czasem bardziej, czasem mniej udane. Było już chyba wszystko: od tych tanecznych, do wchodzących z butami w czyjeś życie. Im bardziej kontrowersyjny, tym większa jest oglądalność, a przecież o to w tym biznesie chodzi. Niektóre dają szansę ludziom, są wielką szansą, inne tylko chcą zbić dużą...
Mam takie pytanie, które nurtuje mnie od dłuższego czasu. Czemu w telewizji zazwyczaj puszczają filmy skrojone na 4:3, zamiast zostawić obraz panoramiczny, który wygląda lepiej???
Moj problem polega na tym, ze kiedys zaznaczylam dwa seriale, ze chce je obejrzec. Informacja kiedy sa one emitowane w tv i ile zostalo mi odcinkow do obejrzenia wyswietla sie w dolnym prawym rogu na mojej strone glownej. Teraz jednak chce je usunac z tych, ktore chce obejrzec. Wiec weszlam na ich strony opisowe i...
poszukuje serialiku na jesien:D
do tej pory obejrzalam min.plotkare,spartakusa krew i piach,powiedz ze mnie kochasz ,tru blood,wyspe harpera ,lost i wszystkie sa ekstra .pomozcie cos wybrac .dajcie jakis pomysl-jaki moj gust mniej wiecej juz wiecie...dzieki za odp.
p.s co myslicie o 24 godzinach ??
Szukam swojej ulubionej bajki z dzieciństwa, niestety oprócz paru szczegółów
nie pamietam o niej nic, a tytułu to już wcale. Rodzina wypiera się jakiejkolwiek wiedzy na ten temat,wujek google milczy, generalnie bliska już
jestem uznania, ze sobie ją wymyśliłam, także tylko wy mi juz zostaliście :)
Generalnie o...
Witam serdecznie.
Jak byłem sporo młodszy (gdzieś 7-12 lat temu) to był taki serial, w którym w każdym z odcinków było pokazane życie i śmierć jakiejś osoby. Potem był sąd tej osoby i powracała ona na nasz świat, aby odkupić swoje winy... Nie mogę sobie w ogóle przypomnieć tytułu. Może ktoś z Was...
Jak w tytule: pamięta może ktoś, jaka nazwę nosił program o resocjalizacji w Anglii/USA? Problem w tym, że niewiele z niego pamiętam. Chodziło w nim o to, że zabierano młodą grupę zdemoralizowanych tudzież przestępców na pewną placówkę i tam rozpoczynano ich terapię w sposób najwłaściwszy z możliwych, tzn.: obcinano im...
więcejStało się coś czego się nie spodziewałem. Otóż jeden z nielicznych kanałów telewizyjnych proponujący w miarę przystępną dla mnie muzykę, a przede wszystkim bardzo ciekawe programy dokumentalne o tematyce muzycznej został sprowadzony na dno (chyba że się pojawiają co jakiś czas ale ja nie zauważyłem). Mowa tu o VH1,...
Ludzie pomocy! Próbuję przypomnieć sobie tytuł kreskówki, która była emitowana jakieś 15-20 lat temu w prywatnej TV Rondo na śląsku. Tytuł brzmiał jakoś: "Jakiś tam świat kogoś tam". Kreskówka mocno psychodeliczna dla dorosłych. Pamiętam np scenę, gdzie pies chłeptał z miski, wymiotował do niej i znowu chłeptał i tak w...
więcej