Czy Majka była dziewica jak ja zapłodnili u ginekologa???????????? Toż to bylo niepokalane poczęcie! Choooore!!!!!!!! Zakładamy jej kult???? ^^
Witam, może ktoś kojarzy :
-bajka, która leciała chyba na RTL, opowiadająca o grupce przyjaciół, którzy rozwiązywali jakieś zagadki. Cecha charakterystyczna: na końcu odcina, na napisach pojawiało się okienko z urywkami, które było ustawione po obu stronach napisów! A i pamiętam jakąś rudą babkę.
-film, gdzie w...
Jakieś 10-13 lat temu leciała na TVNie(chyba podczas bajkowego kina) bajka o kocie, który został chyba przygarnięty przez jakąs rodzine, niestety nic więcej nie pamietam, Aha i chyba na początku bajki była taka ładna wolna piosenka. Jeśli ktoś kojarzy taka bajke prosze o pomoc:) aha i chciałam dodać, że nie chodzi mi...
więcejJak w temacie.Leciał on w telewizji dość dawno temu.Opowiadał o scenarzyście który wkraczał w świat hoollywood miał napisać film o zapaśniku,męczy go to pisanie,mieszka w hotelu i zaprzyjaźnia się ze swoim sąsiadem za ściany.Sąsiad był gruby i zajmował się chyba (o ile pamiętam) ocenianiem hotelów...scenarzysta...
Pytanie tyczy się doktora Housa, a właściwie Chasa i Cameron, oglądam 6 sezon, i teraz ona odeszła od niego bo.... może nie będę zdradzać po zepsuje komuś oglądanie, ale ten kto chce mi odpowiedzieć ten wie o co poszło... Chciała bym wiedzieć, czy wrócą do siebie w 6 lub 7 sezonie? Przeglądam zdjęcia z 7 i jej tam nie...
więcej
Czytałem sporo Waszych wypowiedzi i wierzę , że ktoś będzie umiał mi pomóc .
Szukam mianowicie serialu , który był emitowany na którejś z polskich telewizji pod koniec lat 90 -tych lub na początku lat 2000 . Grała w nim młoda kobieta ubrana najczęściej w długi , czarny , rozpięty , prawdopodobnie skórzany płaszcz...
Witam. Poszukuję serialu emitowanego w TV pod koniec lat 90...
Gdy serial się zaczynał, pokazywany był chłopiec sadzany przed telewizorem przez matke.
Sam serial opowiadał o dorosłym już mężczyźnie, któremu w kłopotliwych sytuacjach przypominały się sceny z filmów oglądanych w dzieciństwie...
Witam, witam witam!! Chcecie zostać scenarzystami nowego serialu? Ok, w takim razie już wkrótce nimi zostaniecie.
Jak to ma wyglądać?
Nie tak dawno temu, razem z paroma osobami tworzyliśmy serial pt. "M jak Mdłości" (udało nam się napisać całe 6 sezonów!).
Link do tematu:...
Przyjmijmy, że jest polski serial (powiedzmy w konwencji miniserialu, 10 odcinków) inspirowany The Sopranos, The Wire, rosyjskim Brigada, czy włoskim Il Capo Dei Capi. Aktorzy polscy, scenariusz po polsku. Załóżmy, że jest to dobry serial, w sensie niepodobny do naszych produkcji, zarówno ze względu na fabułę i...