Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos wie gdzie znalesc napisy do serii piatej? na napi project nie ma :/

ma wystartować nowy kanał z bajkami HD, że niby nawet Czarodziejka z Księżyca. Nie wiem czy nie ma to związku z nowym kanałem Polsatu. Ktoś wie coś na ten temat??

Już tylko 6 godzin do rozpoczęcia "Tańca z Gwiazdami". Też czujecie dreszczyk zbliżających się emocji?

Witam.

Poszukuję serialu z końca lat 90 bądź początku XXI wieku, opowiada on o losach mężczyzny, który cofną się w czasie i znów przeżywa swoją młodość.
Pamiętam, że był emitowany na tvn7 i główny bohater w dorosłym życiu zajmował się dystrybucją gazet, matką jego była (nie dam sobie ręki uciąć) aktorka grająca...

więcej

Sądzę, że Devillord chodzi o tą samą bajkę czy też kreskówkę co mi, a mianowicie: opowiadała ona o grupie pogromców potworów którzy w swojej ekipe mieli człowieka który przemieniał sie w wilkołaka i walczyli z różnymi potworami jeżeli ktoś pamięta tytył tej bajki to bardzo bym prosił o podanie go bo szukam tego od 3...

więcej

Witam.
Dwa lata temy, chyba na TVN 7 oglądałem serial podobny do CSI, z tym że tam grupa rozwiązywała zagadki niewyjaśnionych zgonów.Wszystkie były spowodowane wirusami, bakteriami oraz różnymi nietypowymi chorobami.
Pamięta ktoś jego nazwę?

Proszę o pomoc w znalezieniu serialu - z tego, co pamiętam, poprzestano kręcenia po pierwszym sezonie, bohaterką jest brunetka, która zaczyna pracę w barze. Zakochuje się w barmanie - właścicielu baru. Barman to typ w skorzanej kurtce, przystojny. W serialu jest motyw, że ktoś napada na ten bar, oni się wtedy chyba w...

więcej

Wiem o nim niezwykle niewiele bo kiedy był emitowany byłam młoda/zajęta czym innym.
Piloci myśliwców, w jakimś miejscu z dobrą pogodą i palmami. Coś podobnego do Top Gun. Pamiętam dziewczynę która miała bar do którego piloci właśnie, z jakiejś bazy wojskowej, się schodzili. Misje treningowe? Wydaje mi się że raczej...

więcej

na czym polega wybor filmow, ktore zostana wyemitowane w tv. Chodzi mi glownie o tvp1 i tvp2. Jetem ciekaw kto jest za to odpowiedzialny. Jest przeciez tyle fajnych starych filmow. mozna powiedziec klasykow a telewizja publiczna bez przerwy emituje jakies gowna. Tak dla przykladu: piatek wieczor, popcorn, zimne piwko i...

więcej

Wysylalem e-mail do polsatu dostalem standardowa notke. czy ktos jescze pamieta losy bohaterow? dlamnie serial naprawde swietny