Witam , kiedys leciał film w telewizji nie pamietam tytułu a chciałem oglądnąć jeszcze raz Film był bardzo dobry ! fabuła mniej więcej -rodzina zamordowanego wytacza proces wydawnictwu poniewaz morderca posłużył się instrukcjami z ich książki "Płatny morderca" lub coś w stylu jak popełnić morderstwo doskonałe. W...
Właściwie to nie ja, ale pewna osoba z innego forum. Tu jest jej komentarz:
Czy ktoś z Was kojarzy może tytuł serialu komediowego o podstarzałym hipisie, który samotnie wychowywał bodajże dwójkę dzieci? Serial na 90% był australijski i emitowany był na Polsacie jakoś koło 2000 roku. Akcja toczyła się głownie w...
Poszukuję piosenki z tego serialu a dokładnie z 12 odcinka serii pierwszej. Piosenka ta leci w momencie kiedy serialowa Annie stoi z pudłem, w którym są rzeczy Patricka, przed jego drzwiami. Pomocy!!
Ja żałuje że nie powstaną kolejne serie seriali takich jak: „Przebłysk Jutra / FlashForward”, „Miecz Prawdy / Legend of the Seeker” czy „Journeyman”.
Poszukuje tytulu serialu sciencie fiction dla mlodziezy, prawdopodobnie brytyjska produkcja, w telewizji polskiej emitowana w latach 90 zwykle w ferie zimowe. Fabula zwiazana byla dzieciakiem ktory w centrum handlowym w dziale RTV za pomoca telewizora czy innego urzadzenia przenosil sie do innego ( rownoleglego?)...
Tak jak w temacie.W serialu była historia życia dwóch braci, z czego jeden był adoptowany(z tego co pamietam). Imiona to Michael i Steve.Akcja toczyła się chyba w Miami.Serial leciał jakieś 8-10 lat temu na TVP2.Bardzo proszę o podanie tytułu bo nie daje mi to spokoju
Jaki jest Wasz ulubiony polski serial?
Mnie szczerze mówiąc ciężko sobie przypomnieć, a szczególnie te starsze, które już nie są emitowane, a były godne uwagi, ale z tych co pamiętam, to chyba "39 i pół", "Twarzą w twarz" swego czasu, "Miodowe lata", pewnie z czasem mi się przypomną kolejne, to dopiszę.