Może ktoś, kto ma możliwość nagrywania z tv na dvd zlitowałby się i mi nagrał jeden film. Na TV Kultura leci w nocy z 15tego na 16tego dokument "Francis Bacon - korrida życia".
To jest dokładnie o 3:45 w nocy po niedzieli (15tym) (to jest w nocy z niedzieli na poniedziałek, jesli chodzi o daty to już jest to 16ty...
Blisko czterdzieści lat działalności, 150 milionów płyt sprzedanych na całym świecie i renoma jednej z najważniejszych grup w historii rocka. Film „Genesis. Za kulisami sławy” opowiada o historii brytyjskiej formacji – od skromnych początków w... elitarnej prywatnej szkole do szczytów sławy. Emisja w kanale...
Bardzo mi zalezy dowiedziec sie od jakiego bohatera filmu lub serialu pochodzi ksywka/imie
"Wosho". Wiem tylko, ze to jakis straszy film/serial z ok. 2000r. lub wczesniej. Jesli ktos cos wie
na ten temat, blagam niech sie podzieli <prosi>
Oglądałem w latach 90tych w TVP, pewien młodzieżowy serial, i niewiele z niego pamiętam, raptem kilka wycinków, i chciałbym prosić o pomoc w odkryciu co to za serial był.
Historia prawie SF... dziewczyna żyjąca na Ziemi w roku bodajże 3000, w ekologicznych warunkach, wszędzie zieleń i jasne niebo i wogóle, wsiada w...
Witam :D
Otóż miałem przyjemność uczestniczyć dzisiaj w wyjątkowym przedstawieniu zorganizowanym mi przez mojego proboszcza :) otóż oglądnął on pewien bardzo irytujący go film i postanowił zrobić o nim dość głośne... kazanie.
W kazaniu mówił, że oglądał film gdzie odnaleziono grób Jezusa, wraz ze szkieletem...
witam chcialem zapytac czy nie pamieta ktos moze tytulu filmu dosc starego niepamietam nawet roku lecial w TV byl to film w domu jest tak jak by 2gi ukryty dom albo korytarz w ktorym mieszka jakis facet i rozmawia z chlopcem albo dziewczynka jezeli ktos by cos pamietal to niech napisze ;) bo dawwwwno ogladalem i nie...
więcej
Fabuła jest następująca: Akcja tego serialu dzieje się w przyszłości a konkretnie na statku kosmicznym. Załoga tego statku to dowódca który jest mężczyzną, mechanik(albo pilot?), wampir i robot o wyglądzie człowieka. W późniejszych odcinkach dowódcę zastąpiła jakaś kobieta i pamiętam jeden odcinek.
Załogę już z...