Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Błagam niech ktoś stworzy kanał telewizyjny z tymi wszystkimi bajkami i serialami :
- Żukosoczek
- Rodzina adamsów (animowany)
- Casper (animowany)
- Basnie braci Grimm : Simsala Grimm
- Czy boisz się ciemności?
- Gęsia skórka
- Opowiastki z krypty
- Kuba Guzik
- Niesamowite opowiastki
Tak bardzo za nimi...

Jaki serial wg Was powinien powrócic na antene TV ?? Moim zdaniem powinien to być "Beverlly Hills 90210" z przyczyny bardzo prostej - jest kultowy!!

Jak dla mnie jest nim "Jezioro Marzen", a jaki jest wasz ulubiony serial mlodziezowy?

TVP 1
TVP 2
TVP INFO
POLSAT
TVN
PULS

Przy każdej z tych stacji,piszecie za co chcecie pochwalić je,za co naganić.A co chcielibyście żeby się poprawiło.

Każdy na pewno kiedyś oglądał lub ogląda!?

użytkownik usunięty

Czy ktoś wie dlaczego każdy film o 21 (Z tego co zaobserwowałam codziennie) jest przerywany co kilka minut a czasem nawet w ciągu kilkunastu sekund? I to niezależnie od pogody. Już szlag może człowieka trafić.

skończyłam niedawno oglądać wszystkie odcinki tego super filmu i mam ochotę na coś w podobnym stylu, o wampirach, pełne mroku, wątków miłosnych itp. chodzi mi tyklko o seriale pomóżcie

To jeden z moich ulubionych seriali ale nigdzie niemoge znaleźć kiedy bedzie sezon 3. Jesli ktos wie to odpowiadajcie tu na forum lub na e-maila golga6@interia.pl
P.S czy w ksiazce pisało kto porwał Billa ?

użytkownik usunięty

Długo ostatnio szukałam filmu Taming Andrew i dostałam go z rapidshera lecz po
angielsku bo po polsku nie znalazłam. Napisów znalesc nie moge !! Jesli ktoś zna link na
polską wersje filmu lub na napisy proszę o pomoc :) Pozdrawiam !

użytkownik usunięty

mam takie pytanie:jestem tutaj od niedawna i nie bardzo wiem jeszcze co do czego i co na co...itd. a pytanie to:można tutaj na filmwebie bezpośrednio z telewizji lub wybrane oglądać filmy ?