Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Kiedyś na TVN leciał wieczorem film o porwaniu chłopca. To juz było tak dawno ze nie
pamietam dokladnie wątku filmu lecz szukam go wszedzie go tylko moge. Film opowiadał o
porwaniu małego chłopca .. Pamietam ze ci co go przetrzymywali mieszkali w przyczepie,
wiazali chłopca do drzewa jak psa.. Chlopiec nie umiał...

więcej

użytkownik usunięty

Niedawno zaczęłam oglądać Robin Hooda... w sumie latałam po różnych kanałach i na to
wpadłam.... ale na BBC wyświetlają przez tydzień jeden odcinek.... możecie podać mi jakieś
strony z odcinkami z lektorem, opisem odcinków itd... Mam też kilka pytań
1. Jak zginął Guy, Robin i Allan?
2. Czemu Guy zabił Marian?
3....

więcej

Czy ktoś wie jaka muzyka została wmontowana w reklamówke canal+ "Spotkaj się z nimi w sierpniu"

Proszę o pomoc pare lat temu na TVP był wyświetlany serial o trojdze rodzeństwa i oni trafili do gry komputerowej ich ojca a ta gra była o piratach .NIE PAMIĘTAM DOKLADNIE .Ale pamiętam że w jednym z odcinków oni znależli buty po których można bylo chodzić po wodzie.Blagam pomóżcie !

Witam mam takie pytanie do osób które znają i oglądają bajkę Flinstonowie, I chodzi mi oto jak się nazywa odcinek w którym fred i barney chyba się bili czy coś innego robili.i wtedy weszła wilma i bety i pytała się co wy robicie a oni powiedzieli że cwiczymy chwyty z wrestlingu a beti na to z wrestlingu a potem barney...

więcej

Zna ktoś jakieś programy o wojnie 21 wieku (bliski wschód; Iraq, Afganistan) ?
Tylko chodzi mi o takie z fragmentami prawdziwych sytuacji i żeby się coś działo; nie tylko
gadanie. Pozdrawiam.

Dwa lata temu miałem przyjemność statystować w detektywach odc 427 "W niewoli" ... wiem że to nie wiele bo tylko statystowanie ale chciałbym obejrzeć ten odcinek ;] ma może ktoś jakiś dostęp do niego?

pozdro

spruce

Serial pochodzi chyba z lat 80-tych.Bohaterami jest para złodziei diamentów.Kobieta (brunetka bodajże) i mężczyzna.Serial był napewno emitowany w TV publicznej w latach 80-90-tych.Proszę o pomoc w przypominieniu tytułu,bardzo mnie na tym zależy.Szukałem w bazie seriali ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu.Serial...

Ten serial był chyba nadawany albo na rtl7,tvn,tvn7 po 17:00 chyba nadawany 6 lat temu podajrze (nieweim moze jescze jest nadawany). W każdym odcinku był o jakieś innej histori strasznej histori grupa młodych ludzi w nocy przyognisku gromadziła się i op

W tym temacie piszemy o 10 najlepszych polskich oraz 10 najlepszych zagranicznych serialach. Pózniej podlicze głosy i zobaczymy jaki jest według uzytkowników najlepszy seriali (bo rankingom TOP nie można wierzyć). Najlepiej jakby przy każdym serialu był jakiś komentarz.