Szukam pewnego serialu, który polegał mniej więcej na tym, że był sobie jakiś kamień
bodajże niebieski i został rozwalony młotem czy toporem tak, że jego odłamki rozprysnęły
się na wszystkie strony świata i następnie pewni bohaterowie (nie pamietam ilu ich było)
chodzili po świecie i szukali tych odkłamków a gdy...
najleprzym na świecie, przezabawny, pouczający, jestem fanką serialu
Czy jestem sama?
Moim naiulubieńrzą postacią jest Paździoch i Ferdek i Halina
Ostatnio męczy mnie wspomnienie pewnej bajki z dzieciństwa ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani imion bohaterów. Występowała tam dziewczynka w długiej zielonej sukience, miała blond włosy z tym że ich dwa pasma z prawej i lewej strony miała zawsze z przodu. Chyba za pomocą jakiegoś zaczarowanego lusterka...
UWAGA: dwutygodnik "Świat Seriali" poszukuje współpracowników - wielbicieli seriali latynoamerykańskich, ze znajomością j. hiszpańskiego i umiejętnością pisania ciekawych, aktualnych tekstów.
Kontakt: sseriali(@)bauer.pl.
Szacuje się, że Google indeksuje ponad bilion witryn internetowych. To najpopularniejsza wyszukiwarka i bezdyskusyjny lider swojego segmentu usług w cybersieci. Z hegemoniczną pozycją znanej marki wiążą się jednak pewne zagrożenia, o których opowiada film Sylvaina Bergere’a i Stéphane’a Osmonta „Strach ma wielkie...
witam
pamięta ktoś może tytuł serialu o wampirach...pamiętam tylko takie szczegóły: główny bohater wampir a partneruje mu człowiek,kobieta,blądynka chyba dziennikarka...wiem,że wampir spał w lodówce:) nic więcej nie moge powiedzieć:( pomocy
Od razu chce zaznaczyć że nie mowie czy to dobrze czy źle. Tylko że coraz częściej (istnieje taka tendencja) że bohaterzy seriali są ateistami Przykładowo doktor House i tytułowy bohater Mentalisty doszyci otwarcie mówią o swoim braku wiary i nie raz dochodzi do dyskusji pomiędzy nimi a innymi bohaterami seriali. Mi...
więcejPiszę tutaj, bo w dziale filmy jest straszny syf i pewnienikt by mi nie odpowiedział. Wczoraj na Polsacie oglądałem film kryminalny "Niedobra". Niestety totalnie zgłupiałem w czasie oglądania. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, kto tam w końcu był mordercą (oglądałem do końca). Mniej więcej od połowy filmu mój nos mówił...
więcej
Witam. Kiedyś za czasów mego wczesnego dzieciństwa leciał w tv (polonia, tvp ?) serial w którym na całym świecie albo jego części wirus spowodował śmierć wszystkich dorosłych ludzi. Zostały tylko dzieci i młodzież przez co panowała anarchia, musieli zdobywać pożywienie, chronić się itd.
Ktoś kojarzy ? Nie mogę...